Södra Hunnetorpsvägen 110

Södra Hunnetorpsvägen 110

Slutpris

1 000 000 kr


Adolfsberg— Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 110


Slutpris
1 000 000 kr

Adolfsberg— Helsingborg

Ljus gavellägenhet med tre rymliga sovrum. Inglasad balkong och uteplats på loftgång!

Nu finns chansen att köpa en av de få ljusa gavellägenheterna på Södra Hunnetorpsvägen 100!

Lägenheten ligger en våning upp i huset och är sista lägenheten på loftgången. Detta gör att man har en egen uteplats på loftgången och har en stor inglasad balkong. Eftersom lägenheten är en gavellägenhet så har man fönster i tre väderstreck istället för två. Den är alltså genomgående med fönster i öster, söder och väster. Detta gör att lägenheten blir ljus och trevlig!

Man möts av en rymlig hall med gott om förvaring i garderober och städskåp. Till vänster från hallen har vi köket som har gott om förvaring i köksskåp och har även plats för en matplats. Går vi vidare så har vi två av lägenhetens sovrum, en gästtoalett, badrum med dusch, det stora sovrummet samt vardagsrummet. Från vardagsrummet har vi även utgång till den stora inglasade balkongen som är möblerbar och under varmare tiden på året fungerar som ett extra rum.

Lägenheten är i behov av renovering men man har chansen att forma sitt eget drömboende där man kan trivas i många många år. Man bor i en näst intill skuldfri förening med god ekonomi med en attraktiv månadsavgift där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Föreningen planerar även att göra stambyte i badrummen, vilket innebär att alla lägenheter kommer få ett nytt badrum på föreningens bekostnad. Man rekommenderas att inte själv renovera gästtoaletten och badrummet eftersom föreningen kommer göra det.

Missa inte denna chansen, dessa gavellägenheter är något speciellt och säljs sällan. Boka en visning redan idag, välkommen!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 714 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Södra Hunnetorpsvägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Södra Hunnetorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.