Persgatan 53

Persgatan 53

Slutpris

1 370 000 kr


Norr— Helsingborg

Persgatan 53


Slutpris
1 370 000 kr

Norr— Helsingborg

VÄLPLANERAD ETTA MED UTEPLATS PÅ NORR!

Äntligen finns lägenheten för dig som vill bo i ett populärt område med sundet och stadens puls som granne med sitt breda utbud av restauranger och nöjen, välkommen till Norr!

Persgatan 53, en välplanerad etta på 32 kvm med en trevlig uteplats som ligger i ett härligt västerläge som kan inredas med utemöbler, favoritplatsen i bostaden. Ljusinsläppet kan regleras med markisen. Ytorna är fördelade på en ljus hall med ett fint grått klinkergolv som sedan går över till det genomgående ljusa laminatgolvet. Från hallen kliver man in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bildas en härlig rymd och ljusinsläpp som gör att rummet känns större. Smakfulla materialval och detaljer i köket som gör det kul att laga mat och köksön ger bra med belastningsytor/förvaring och plats till stolar. Ikea-kök med utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Sovalkov med plats till säng och garderober längs ena sidan som sedan tar en till badrummet. Helkaklat badrum som är utrustat med wc, kommod, tvättmaskin, handdukshållare, dusch med duschvägg. Till bostaden tillhör ett vindsförråd och föreningen har en gemensam stor takterrass som får nyttjas av medlemmarna, mycket trevligt!

På Norr bor man med sundet och stadens puls som granne, ett fantastiskt läge! Det finns bra med förbindelser och god service som underlättar er vardag med ett flertal busshållsplatser, gångavstånd till stationen, livsmedelsbutiker, restauranger och trevliga promenadstråk som landborgen för att nämna några.

Boka in er på visning så ni inte missar chansen, vi ses!


Boarea
32 kvm
Avgift
2 569 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Persgatan såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Persgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.