Brogatan 3

Brogatan 3

Slutpris

3 250 000 kr


SeaU— Helsingborg

Brogatan 3


Slutpris
3 250 000 kr

SeaU— Helsingborg

TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ FEMTE VÅNING MED HISS OCH SUNDET UTANFÖR!

Äntligen finns lägenheten för dig som ställer höga krav på sitt boende och vill bo på Helsingborgs bästa läge med sundet och centrum precis utanför porten.

Bostäderna är skapade med hög arkitektonisk nivå med fokus på de tidlösa värden som är framtagna av den kända arkitekten Gert Wingårdh. Ni tar hissen från markplan upp till femte våningen som även blir högst upp i denna fastighet vilket gör att bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp i alla rummen som gör att varje rum känns större. I anslutning till hallen finner man det helkaklade stora badrummet med tvätt-del som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och dusch. Man har valt att hålla isär de privata rummen med de sociala ytorna så sovrummet ligger för sig. Ett ljust och trevligt sovrum med plats till dubbelsäng, skrivbord och har god förvaring i form av garderober med skjutdörr. Öppen och modern planlösning mellan vardagsrum och kök som bildar en härlig rymd som fylls upp med det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Trevligt att kunna socialisera sig med gästerna samtidigt som man lagar mat i det mycket smakfulla inredda köket. Fina mörkare luckor där man tagit tillvara på takhöjden och fått ut så mycket förvaring som möjligt. Härifrån når man den stora inglasade balkongen som ligger i helt rätt läge med em/kvällssol. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Ett hem för er som ställer höga krav på er bostad och vill bo på absolut bästa läget, högst upp i fastigheten med en fantastisk omgivning och utsikt. Här bor man ett stenkast bort från stadens puls med sitt breda utbud av nöjen och restauranger och på bara några få meter är man i den mysiga hamnen, välkomna till visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 544 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Brogatan såldes av oss 2020-06-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Brogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.