Kung Kristoffers Gata 5b

Kung Kristoffers Gata 5b

Slutpris

2 300 000 kr


Helsingborg

Kung Kristoffers Gata 5b


Slutpris
2 300 000 kr

Helsingborg

SMAKFULLT RENOVERAD TREA PÅ POPULÄRA SLOTTSHÖJDEN!

Välkomna till denna rymliga trea med centralt läge i Helsingborg. Härifrån promenerar du ner till hjärtat av Helsingborg med alla restauranger, fik och affärer som denna vackra stad har att erbjuda.

Du välkomnas in i lägenheten av ett fint och mörkt klinker golv som sedan bryts av det fina genomgående parkettgolvet som sträcker sig genom hallen ut till sovrummen och vardagsrummet. Till höger om hallen finner du det fina och praktiska köket med bra arbetsytor, förvaring och plats för matbord. Vidare in i hallen följer man det fina parkettgolvet in till sovrummen som erbjuder mycket plats för säng, garderober och skrivbord. Det helkaklade badrummet är utrustat med toalett, kommod, spegelskåp, duschdörrar samt tvättmaskin även om tvättstugan är lättåtkomlig med hiss till källaren. Vardagsrummet som får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna från tre olika håll lyser upp lägenheten och framhäver det vackra parkettgolvet. Det stora vardagsrummet erbjuder en automatisk "wow-känsla" och det, i kombination med balkongen, gör lägenheten svårslagen. Missa inte din chans, anmäl dig redan idag!

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med god service och kommunikationer. På promenadavstånd finns slottsparken, kärnan, city, livsmedelsbutiker, pizzerior, skolor, bra bussförbindelser som förenklar er vardag..


Boarea
74 kvm
Avgift
4 263 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-09-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.