Hjalmar Forsbergs Gata 2

Hjalmar Forsbergs Gata 2

Slutpris

2 575 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Hjalmar Forsbergs Gata 2


Slutpris
2 575 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Äntligen en lägenhet ledig i Brf Hjalmar, missa inte denna pärla!

Äntligen är en av lägenheterna i populära Brf Hjalmar till salu!

Husen i föreningen byggdes så sent som 2017 av Peab och projektet som helhet har belönats med en bronsplats i en stor rikstäckande tävling om bästa bostadsprojekt. Brf Hjalmar fick som ett av de bästa bostadsprojekten 2018 ett NKI (NöjdKundIndex) på 89, inte långt efter projekten före som hade 90 respektive 91. När projektet planerades så utgick man efter vad som var betydelsefullt för kunderna. Brf Hjalmar på Tågaborg ligger i centrala Helsingborg. Totalt omfattar bostadsrättsföreningen 42 lägenheter i tre hus. Lägenheterna har 2-4 rum och kök och är mellan 49 och 102 kvadratmeter stora. Första inflyttningen skedde under första kvartalet 2018.

Man tar bekvämt hissen från markplan upp till lägenheten på andra våningen. I hallen finns gott om förvaring i garderob samt plats för avhängning av ytterkläder och skor. Lägenheten har genomtänkta materialval och är väldigt ljus och trivsam. Lägenheterna har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och från vardagsrummet har man även utgången till den stora balkongen på hela 11 kvm. Balkongen är stor och här har man en privat känsla. I köket finns utrymme för en stor matplats för 6-8 personer.

Bostaden är belägen på en populär adress på omtyckta Tågaborg med gångavstånd till centrum med sitt breda utbud av nöjen och restauranger. Här bor man med bra kommunikationer och service som förenklar din vardag, goda bussförbindelser, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar, skolor, Hemmakväll, pizzerior och härliga grönområden som Pålsjö-skog med fina promenadslingor.

Bokning till visning gör ni genom hemsidan, ser fram emot att träffas!


Boarea
68 kvm
Avgift
4 573 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-07-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hjalmar Forsbergs Gata såldes av oss 2020-07-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hjalmar Forsbergs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.