Vagnmansgatan 16

Vagnmansgatan 16

Slutpris

875 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Vagnmansgatan 16


Slutpris
875 000 kr

Eneborg— Helsingborg

Smakfullt totalrenoverad etta i mycket välskött förening med nygjort stambyte!

Varmt välkommen till denna mycket smakfullt nyrenoverade lägenhet som dessutom ligger i en otroligt välskött bostadsrättsförening med mycket låg skuldnivå!

Hela lägenheten har totalrenoverats under 2020 och föreningen har under året gjort stambyte och det är alltså föreningen som har renoverat badrummet vilket är en stor trygghet för både köpare och säljare då det är en kvalitetsstämpel på att badrummet är renoverat korrekt. Resten av lägenheten har även den renoverats under året och köket och dess utrustning är oanvänt med garantier. Man har smart delat upp vardagsrummet så man får en tydlig sovalkov med utrymme för stor säng. Genomgående ljusa materialval , hela 2,60 i takhöjd samt spotlights i taket bidrar till att lägenheten är både ljus och rymlig.

Här bor man i en väldigt välskött HSB bostadsrättsförening som innan stambytet i princip var skuldfri trots den låga månadsavgiften samt att de har utfört massor av tidigare underhåll på husen.

Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats.

Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 940 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Vagnmansgatan såldes av oss 2021-01-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Vagnmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.