Ryttmästaregatan 13b

Ryttmästaregatan 13b

Slutpris

1 705 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Ryttmästaregatan 13b


Slutpris
1 705 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

RENOVERINGSCHANS PÅ POPULÄRA RYTTMÄSTAREGATAN!

Nu har vi nöjet att förmedla denna välplanerade tvåa om 63,5 kvm som är belägen näst högst upp i fastigheten med en fantastiskt utsikt både genom sovrumsfönstret och från den inglasade balkongen, välkomna till Ryttmästaregatan 13B!

Från markplan tar ni hissen upp till våning fem (4 trappor) där ni sedan välkomnas av den rymliga hallen som har platsbyggda garderober och möjlighet att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man klädkammaren med bra förvaringsutrymme och badrummet som är från stambytet. Utrustat med dusch och förberett för tvättmaskin.

Sovrummet är stort med plats till säng och förvaring som har en fantastisk utsikt över takåsarna och Ringstorp. Ni kan själv tänka er tanken att vakna upp här varje dag... verkligen en lyx i vardagen!
Placeringen av sovrummet i förhållande till vardagsrummet och köket är väldigt smart fördelat. Här blandas inte de privata rummet med de sociala umgängesytorna. Ett stort vardagsrum som kan inredas med matbord och soffgrupp för större tillställningar samt plats till ett mindre i köket. Praktiskt kök med god förvaring i form av över/underskåp och bra arbetsytor som sedan leder en ut till den inglasade balkongen. Det blir som ett extra rum som får plats med loungemöbler och blir fort favoritplatsen när man har besök.

Ett ypperligt tillfälle att sätta er egna prägel, varför köpa en renoverad lägenhet när ni kan få den till precis så som ni alltid drömt om? Dessutom bo i en av Helsingborgs mest välskötta förening!

Ryttmästaregatan tillhör Ringstorp och ligger på en lugn återvändsgata med gångavstånd till Ringstorp centrum som har pizzeria, frisörsalong, Ica och posten. I närheten finner man trevliga restauranger, bageri och träningsanläggningar. Enkelt att ta er runt även om ni inte har bil med de goda bussförbindelserna där busshållplats finns på gångavstånd. Det tar inte många minuter med bil eller cykel innan man är nere i centrum eller vid havet, ett trevligt läge!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
3 070 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-01-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2021-01-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.