Västergårdsgatan 13

Västergårdsgatan 13

Slutpris

1 500 000 kr


Västergård— Helsingborg

Västergårdsgatan 13


Slutpris
1 500 000 kr

Västergård— Helsingborg

FIN TREA MED BALKONG PÅ POPULÄRA VÄSTERGÅRD!

Är ni på jakt efter en modernt renoverad lägenhet med en välplanerad planlösning som har en stor inglasad balkong? Välkomna till Västergårdsgatan 13!

In möts man av en stor och ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen samt förvaring i form av en stor garderob. Till höger om hallen finner vi det fina badrummet som är utrustat med dusch och tvättmaskin. Två väldisponerade rum som kan inredas med säng och förvaring. I ett av rummen hittar ni en klädkammare med bra förvaringsutrymmen.

Fint kök som går i mörka kulörer på luckorna och bänkskivan som får plats med ett matbord. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen med dess förvaring i form av över/underskåp och goda arbetsytor på bägge sidor. I anslutning till köket finner ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala umgängesytor som kan inredas med soffgrupp. Från vardagsrummet når ni balkongen som är inglasad, fullt möblerbar och blir bostadens favoritplats.

På Västergårdsgatan bor man i ett lugnt område med ett villaområde intill och grönområden. Här har ni närhet till allt vad staden har att erbjuda som stora livsmedelsbutiker, skolor, smidigt att ta sig in till stan med antingen buss eller bil och framförallt att ta sig vidare ut från Helsingborg. En bostad där det blir svårt att inte trivas!


Boarea
80 kvm
Avgift
5 605 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Västergårdsgatan såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Västergårdsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.