Skaragatan 63

Skaragatan 63

Slutpris

1 000 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Skaragatan 63


Slutpris
1 000 000 kr

Rosengården— Helsingborg

FIN TVÅA MED BALKONG I ROSENGÅRDEN!

Nu har ni chansen att förvärva denna fina tvåa om 45 kvm som är belägen på tredje plan med balkong i västerläge. Välkomna till Skaragatan 63!

Denna lägenhet är fördelad på en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Rakt framför hallen hittar vi badrummet som är utrustat med badkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor för större tillställningar. Ett fint kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor som enkelt inreds med soffgrupp och utgång till bostaden balkong som ligger i ett solig västerläge. Sovrummet har man gjort om till en sovalkov vilket gör det möjlig att inreda med en dubbelsäng och förvaring.

Här bor du i omtyckta Rosengården med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Ett fantastiskt läge med andra ord där det ger dig möjlighet att vara spontan i vardagen.

På Skaragatan 63 bor du i en super bra förening! BRF Helsingborgshus nr 21 är en förening som har en väldigt god ekonomi utan några lån och som ger dig en bra trygghet för dig som bor i denna förening. Föreningen gjorde en större renovering 2018 på samtliga balkonger där man valde att glasa in dem samt ett stambyte utav badrummen som planeras år 2022 vilket betyder att du som flyttar in i denna lägenhet har två helt nya badrum att se fram emot.


Boarea
45 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Skaragatan såldes av oss 2021-05-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skaragatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.