Murmästaregatan 10

Murmästaregatan 10

Slutpris

4 450 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Murmästaregatan 10


Slutpris
4 450 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

1-plans kedjehus med vind, garage och en lättskött tomt på populära Ringstorp!

Söker ni ett enplans kedjehus med vind där ni kan sätta er egna prägel med en lättskött tomt där det ska finnas möjlighet att parkera bilen precis utanför i ett garage och ett område som underlättar er vardag på en populär adress? Välkomna till Murmästaregatan 10 som ligger på populära Ringstorp!

Välplanerad planlösning där första plan erbjuder en hall med plats till att hänga av sig som ligger i anslutning till gästtoaletten. Köket är i original sen huset byggdes som har plats till ett matbord som sedan leder en ut till tvättstugan, garaget eller rummet där fjärrvärmen är som har dörr ut till baksidan. Badrummet är halvkaklat och utrustad med badkar. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor som är lättmöblerade som har utgång till trädgården och den stenlagda uteplatsen. Ett av områdets bästa läge på trädgården, lagom storlek så det inte övergår till måsten utan lätt att sköta om. I vardagsrummet är det idag öppet in till det som annars kan bli det tredje sovrummet på första plan så för er som är i behov av ett till så finns möjligheten. De andra två sovrummen är i bra storlekar med plats till säng och förvaring. På vinden finner man ett sovrum och rummet bredvid är det lägre takhöjd i som används som förvaringsutrymme.

Ett hem i renoveringsskick som ser framemot nästa ägare i ett populärt område, Ringstorp. Ringstorp är en stadsdel i norra delen av Helsingborg som är ett attraktivt område med blandad bebyggelse med hus och lägenheter. På gångavstånd finner man ett litet centrum med ICA nära, florist, frisör, thairestaurang, pizzeria och tobak-/spelbutik. Bredvid centrumet ligger den populära Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola. På promenadavstånd finner man även träningsanläggning som Aktiverum, bageri, restaurang, bensinstation och omtalade Pålsjö skog med trevliga motionsslingor och bredvid finns tennis/padelbanor. Går flera busslinjer och det är smidigt att ta sig till och från området.


Boarea/biarea
107/65 kvm
Driftkostnad
38 563 kr/år
Tomtarea
438 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-06-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Murmästaregatan såldes av oss 2021-06-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Murmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.