Umeågatan 24a

Umeågatan 24a

Slutpris

1 550 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Umeågatan 24a


Slutpris
1 550 000 kr

Rosengården— Helsingborg

SNYGG TREA PÅ BOTTENPLAN I POPULÄRA ROSENGÅRDEN!

Är ni på jakt efter en snyggt renoverad lägenhet som endast kräver att man flyttar in? Välkomna till Umeågatan 24a!

Snart har ni chansen att förvärva denna fina tvåa som är omgjord till en trea. På botten plan hittar vi denna lägenhet som välkomnar oss med en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats till förvaring. Till vänster om hallen finner vi det helkaklade badrum inrett med tidlöst kakel och klinker utrustad med dusch. Ett super fint kök med ljusa kulörer på luckor och kakel med en mörk bänkskiva som snyggt bryter av välkomnar er till höger om hallen, ett kök som verkligen tar fram matglädjen med öppen planlösning till vardagsrummet som går att inreda med soffgrupp samt matbord. Comfort living när det är som bäst!

Bostaden erbjuder två väldisponerade sovrum som går att inreda med säng och förvaring samt en inglasad balkong som är fullt möblerbar och blir bostadens favorit plats.

Lägenheten är belägen i ett väldigt lugnt och trevligt område med god kommunikation och service. På promenadavstånd finner man bland annat Rosengården centrum där det finns bibliotek, vårdcentral, BVC, postombud, apotek, mataffär, pizzeria, konditori, frisör, fritidsgård. Man har även bra med busshållplatser som tar er enkelt in och ut från stan. Det finns flera skolor som Solrosen, Skaran och John Blunds förskola och Filborna gymnasium. På Filborna som ligger väldigt nära finns det ett populärt gym med simhall.

Bokning till visning gör ni enkelt genom hemsidan, välkomna!


Boarea
63 kvm
Avgift
4 181 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Umeågatan såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Umeågatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.