Markegångsgatan 68

Markegångsgatan 68

Slutpris

2 300 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Markegångsgatan 68


Slutpris
2 300 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

ÄNTLIGEN ETT POPULÄRT BR-RADHUS I TVÅ PLAN PÅ GUSTAVSLUND!

Snart har vi nöjet att presentera detta fina bostadsrättsradhus i två plan med en välskött fram och baksida med trädäck i populära Gustavslund, närmare bestämt på Markegångsgatan 68!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter, klätt in trappen med en klädkammare och gjort så varje rum får bra med ytor. Det första man möts av är den välskötta framsidan som är både stenlagd och en gräsmatta bredvid. Här finner vi även bostadens förråd. På baksidan har man byggt ett trädäck med god plats att möbleras som blivit favoritplatsen vilket man förstår när man är där och upplever den fina utsikten.

Första plan är fördelad på en ljus hall med god plats till att hänga av sig. Till höger om hallen finner man det moderna köket från 2013 som går i vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med all förvaring i form av över/underskåp, goda arbetsytor och plats till ett matbord tillsammans med en komplett maskinpark. Från köket får man utsikt mot framsidan och mängder med ljusinsläpp. Det finns ett badrum på vardera plan där det första är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare varav det på ovanvåningen har badkar. Det finns möjlighet till fyra sovrum men idag är det inrett med tre på ovanvåningen. Matsalsrummet kan göras om till det fjärde som ligger i anslutning till vardagsrummet.

Ett hem som gör det kul att bjuda hem vänner med sina stora sällskapsytor i vardagsrummet som fylls med ett härligt ljusinsläpp och kan öppnas upp mot baksidan, till trädäcket. Trädäcket har blivit favoritplatsen och spenderats mycket tid.

Här bor man i ett omtyckt och lugnt område i Gustavslund på en populär adress, Markegångsgatan 68. En bostad för er som är ute efter radhus-känslan med en lättskött fram och baksida som erbjuder härliga umgängesytor med bra förråd och framförallt kunna parkera bilen i garaget som ligger väldigt nära. Ett hem med bekvämligheter som har god service och kommunikationer inom räckhåll. Från busshållplatser, livsmedelsbutiker (Ica Gustavslund), skolor/dagis till grönområden som Ramlösaparken och Jordbodalen. Cykelavstånd till stan som erbjuder ett rikt utbud av nöjen och restauranger. Genom hela gatan finns det cherry blossoms trees som ger en otroligt vacker rosa färg under våren.


Boarea
111.5 kvm
Avgift
8 372 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Markegångsgatan såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Markegångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.