Volontärsgatan 8b

Volontärsgatan 8b

Slutpris

1 660 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 8b


Slutpris
1 660 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

FIN STOR TVÅA PÅ MARKPLAN I OMTYCKTA VOLONTÄREN!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina tvåa som är belägen på markplan med en fantastisk uteplats, välkomna till Volontärsgatan 8B i populära Volontären!

Det är få tvåor i just denna storlek som är belägen på markplan som saluförs. Välplanerad planlösning om 67 kvm som är fördelad på en rymlig hall med garderob och har god plats till att hänga av sig. Helkaklat badrum från stambytet som är utrustat med tvättmaskin, kommod, spotlights och dusch med duschvägg. Smakfullt inrett kök med trevliga moderna detaljer som bänkskivan, kaklet som gjordes vid 2019. Ett kök man trivs i och gör det kul att laga mat då det finns goda arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Från köket tar man sig ut till den härliga uteplatsen med trädäck. Finns god plats till att möbleras och favoritplatsen när vännerna är på besök vilket man förstår när man är där på plats.

Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. Ett fint sovrum med skjutdörrsgarderober längs ena väggen och får plats med säng och skrivbord. I anslutning till hallen finner man ett mindre utrymme, möjligheternas rum. Det har tidigare varit ett förråd men nuvarande ägare har inrett det som ett barnrum, får plats med en säng dock inget fönster eller en storlek som ett vanligt sovrum. Kan även inredas som ett lekrum alternativt ha det som ett förråd igen.

Noterbart är att det är en attraktiv avgift om man jämför med liknande storlekar i samma prisklass där det även i denna avgift ingår internet vilket det inte gör i många föreningar.

Västra Berga är ett lugnt område med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna, tågstationen i Maria-station eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden som omtalade Pålsjö-skog, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 987 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-06-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2022-06-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.