Fyrhögagatan 83

Fyrhögagatan 83

Slutpris

1 180 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Fyrhögagatan 83


Slutpris
1 180 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

Attraktivt bostadsrättsparhus i mysiga Bårslöv!

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva ett av dessa attraktiva bostadsrättparhus beläget på Fyrhögagatan i Bårslöv.

Stig in i den ljusa hallen med goda avhängningsmöjligheter. Till höger finner ni det trevliga köket som går i vitt, erbjuder gott om förvaring och har plats för matgrupp. I anslutning till köket ligger tvättstugan med både tvättmaskin och torktumlare. Bostadens badrum med badkar har en aprikosfärgad plastmatta på golvet och väggarna är kaklade/målade i en ljus nyans.
Vidare in i lägenheten finns bostadens två tilltagna sovrum samt vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder trevligt ljusinsläpp från de stora fönsterna och man kan inreda med en större soffgrupp. Härifrån når man bostadens trevliga uterum och därifrån den insynsskyddade trädgården.

Vad som gör detta radhus unikt är att här finns en luftvärmepump installerad som håller bostaden svalt och behagligt på sommaren och hjälper till att hålla nere uppvärmningskostnaden under vintern!

I Bårslöv bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Ett boende som måste upplevas på plats!
Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
6 002 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.