Bärnstensgatan 43A

Bärnstensgatan 43A

Slutpris

1 050 000 kr


Ättekulla— Helsingborg

Bärnstensgatan 43A


Slutpris
1 050 000 kr

Ättekulla— Helsingborg

Fantastiskt fin renoverad stor två-rumslägenhet på Ättekulla!

Är Ättekulla området som ni vill bo i och söker en komplett fin lägenhet som har det lilla extra där det enbart är att flytta in i? Då har ni hittat rätt!

Lägenheten är belägen en trappa upp, på andra våningen i fastigheten och har genomgått en större renovering under 2018 med nytt kök, golv, spacklade/målade väggar, satt in ny badrumsinredning som spegelskåpet, satt spotlights i hall, badrum och kök samt gjort en walk-in-closet.

In välkomnas man av en ljus och rymlig hall med spotlights, ett genomgående fint laminatgolv som sedan sträcker sig in i samtliga rum och god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen stiger man in i sovrummet, ett väldisponerat sovrum i ljusa kulörer både på golv och väggar. Kan inredas med dubbelsäng och skrivbord. Man har även gjort en walk-in-closet med skjutdörrar som skärmar av sovrummet, väldigt smart och smakfull förvaring. Vardagsrummet slås man av det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna och de fina laminatgolvet tillsammans med de vita väggarna. Ett väldigt trevligt vardagsrum med stora umgängesytor med plats till både ett större matbord och en soffgrupp med tv-bänk. Helkaklat badrum i moderna kulörer med grå nyans på klinkergolvet, vit på ena delen av väggen och andra väggen vid dusch och toalett går i ett grått klinker. Utrustat med wc, kommod med spegelskåp, dusch med glaspartier, handdukstork, spotlights och ytterligare två skåp, bra med förvaring. Föreningen har påbörjat stambytet men börjar från byggnad 1 och går framåt. Vilket ger er som köpare möjlighet att skapa ert drömbadrum utifrån föreningens utbud av kulör på kakel.

Köket är nyrenoverat och ett modernt IKEA-kök från 2018 med smakfulla detaljer med en matplats, spotlights och utgång till den härliga stora balkongen. Köket har vita luckor med svarta handtag tillsammans med en mycket fin bänkskiva i en grånyans med trevliga mönster. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, mikro, integrerad diskmaskin, integrerad kyl och frys. Balkongen nås genom köket som är stor med en svart matta, ett perfekt extra rum när vänner och familj är på besök, favoritplatsen i lägenheten! Här kan man inreda väl, finns gott om plats för utemöbler

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, ett toppen område!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Vid lägenheten finns en lekplats och det finns även ett gym vid närheten. Flertal parkeringsplatser och garage där det råder kösystem samt gästparkeringar.

Kontakta mäklaren Pontus Aronsson för anmälan till visning, han nås antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller via telefon, 0735-16 39 91


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 790 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Bärnstensgatan såldes av oss 2019-03-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Bärnstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.