Brommagatan 15

Brommagatan 15

Slutpris

2 735 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Brommagatan 15


Slutpris
2 735 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

Unik etagelägenhet på anrika Tågaborg!

På Brommagatan 15 på Tågaborg ligger denna charmiga etagelägenhet som har gjorts om från fem rum och kök till fyra.
Lägenheten, med både balkong och fransk balkong, ligger högst upp i fastigheten med utsikt över takåsarna. Rymlig hiss finns.

När man kommer in på första plan möts man av en ljus och öppen planlösning, där det genomgående golvet (2015) är ett massivt och påkostat 1-stavs-ekparkettgolv från Solidfloors (omslipningsbart). I hallen finns goda förvaringsmöjligheter. Direkt till höger ligger lägenhetens hjärta: ett öppet, stort kök med en matplats som blir ett socialt centrum – en plats för både vardag och större bjudningar. Köksinredningen kommer från IKEA (2010) med en grå laminatbänkskiva och metallfärgade plattor som bryter av det ljusa. Det finns bra förvaring/arbetsytor, maskinell utrustning som spis (2009), fläkt, ugn, diskmaskin (2008), kombinerad kyl och frys (2015). Matplatsen var tidigare ett sovrum, och det är möjligt att återskapa detta genom att sätta upp en avskiljande vägg mot köket. Köket har en stor och mysig balkong med trätrall. Den vetter mot nordväst med utsikt över en trivsam innergård där det finns både sandlåda, utemöbler och grillplats.

Vardagsrummet, som ligger till vänster sett från hallen, har stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Den franska balkongen i vardagsrummet och balkongen från köket på motsatt sida ger tillsammans en känsla av luft och frihet. Vardagsrummet är stort med generös plats för olika typer av möblemang.

Badrummet är stilrent, nyrenoverat (2015) och helkaklat med wc, dusch, kommod, handdukshållare, tvättmaskin, spotlights och golvvärme.

På ovanvåningen finns tre sovrum i bra storlekar, två rymliga klädkammare och ett badrum (2015). Det största sovrummet är nyrenoverat (2015) och har samma parkettgolv som nedervåningen. Detta sovrum är mycket ljust och trevligt med plats till dubbelsäng och förvaring. Innanför väggen finns även ett oanvänt hålrum som kan omvandlas till en balkong med havsutsikt (bygglov måste sökas). För den som önskar går det också att göra om klädkammaren till en walk-in-closet i anslutning till sovrummet, en lösning som även är möjlig för sovrummet och klädkammaren på motsatt sida. Badrummet är helkaklat och går i samma stil som på nedervåningen och har wc, kommod, handdukstork, golvvärme, spotlights och badkar med dusch.

Detta är en etagelägenhet som förmedlar en villakänsla – endast ett besök kan göra den rättvisa. Lägenheten är perfekt för de som vill bo på ett populärt område med närhet till allt vad staden har att erbjuda med gång-/cykelavstånd, bland annat till vårdcentral, barnavårdscentral, apotek, skolor, restauranger, livsmedelsaffärer och grönområden.

Varmt välkomna att kontakta Pontus Aronsson för anmälan till visning!


Boarea
106 kvm
Avgift
5 872 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
5 och 6 (Hiss finns)
Såld
2018-06-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Brommagatan såldes av oss 2018-06-10.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.