Byalagsgatan 58 - 15 / Eskilsminne / Helsingborg / Nyproduktion

Endast tre stycken kvar i första etappen

Eskilsminne Etapp 1
Slutpris
2 895 000 kr
Boarea
122 kvm
Avgift
5 200 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byalagsgatan 58 - 15 såldes av oss 2018-09-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eskilsminne är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sju av tio är nu reserverade i etapp 1. Endast 3 stycken kvar, tomt 10,12 och 15. Välkomna att höra av er vid intresse!

Bland Eskilsminnes lummiga villagator kommer 19 radhus med varsin trädgård att byggas och upplåtas i bostadsrättsform. Projektet byggs i två etapper. Försäljning av etapp 1 pågår just nu och försäljning av etapp 2 påbörjas när etapp 1 är bokad. Radhusen kommer vara belägna i hörnet av Ramlösavägen, Byalagsgatan, Södra Hunnetropsvägen, ett utmärkt läge med några kilometer från stadskärnan och hamnen. Husen blir ca 122 kvadratmeter i 2-plan. Bilplats kommer finnas vid gemensam parkering och en täppa ingår till varje hus. Ljusa och moderna hem i bra kvalitet. Välkomna!

Gör dina inredningsval tillsammans med Mija Kinning. Materialval och bästa inredningstänket är redan gjort av Mija Kinning. Men för oss är det viktigt att du får ett hem som verkligen känns hemma. Därför får ni ett personligt möte med Mija för att skapa ett hem som ger er positiv energi, bra tankar och nya idéer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration