Dalhemsvägen 51c / Kjellstorp / Helsingborg

ÄNTLIGEN EN 1:A PÅ DALHEM!

Slutpris
430 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 006 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalhemsvägen såldes av oss 2018-04-18. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Dalhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kjellstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera denna 1:a på 40 kvm belägen på andra våningen i fastigheten i omtyckta HSB BRF Kjellstorp.
Lägenheten är optimalt planerad och erbjuder ett rymligt vardagsrum med sovalkov och plats till soffgrupp/matbord, separat stilrent vitt kök med plats till två bar stolar, en stor klädkammare, hall med gott om förvaring och plats till att hänga av sig ytterplaggen samt ett rymligt badrum med wc, tvättho, duschkabin.

Här bor man med kort promenadavstånd till kommunikationer som livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, skola, fina grönområden, lekplatser och bussförbindelser som gör det enkelt och smidigt för dig att ta dig vidare in till stan.

Äntligen är en av de populära ettorna till salu, ett tillfälle som inte får missas!
Hör av dig redan idag för bokning av visning, ser framemot ditt samtal!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration