Fänriksgatan 1

Fänriksgatan 1

Slutpris

1 750 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Fänriksgatan 1


Slutpris
1 750 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN TVÅA HÖGST UPP I 55+ BOENDE MED HISS!

Nu ges tillfälle att förvärva denna praktiska, ljusa och inbjudande tvåa som är en seniorbostad för 55+.

Från markplan tar man hissen upp och väl framme på högsta våningen stiger man av och kliver in i en välkomnande ljus, rymlig hall med ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet som sträcker sig in i samtliga rum. I hallen finns det god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster ligger sovrummet, ett stort och ljust sovrum som kan inredas med dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Längre fram ligger badrummet, fint helkaklat badrum som går i vita och svarta kulörer på kaklet som är utrustad med golvvärme, dusch och tvättmaskin.

Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning som bildar härliga umgängesytor med både plats för ett stort matbord och en soffgrupp samt ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Köket är stilrent med vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva och kakel. Ett praktiskt kök med bra förvaring i både över/under skåpen. Genom vardagsrummet har man två utgångar till balkongen. En stor och trevlig balkong som utnyttjas väl som ligger på ett högt och fritt läge. En balkong som verkligen måste upplevas på plats och som kan inredas med möblemang med bekvämlighet att kunna ta fram markisen.

Bonum är riksbyggens koncept för seniorer från 55 år och uppåt. De är tillgänglighetsanpassade med bland annat färre trösklar, hiss i fastigheten och laddrum för permobil. Säkerheten är prioriterad med bland annat portkod och tag-system så inga obehöriga kan komma in.

Det finns just nu lediga platser i garaget.

Ringstorp är en stadsdel i norra delen av Helsingborg. Det är ett attraktivt område med blandad bebyggelse med hus och lägenheter. De senaste åren har det också byggts nyproduktion vid den så kallade Ringstorpshöjden. Det finns ett litet centrum med ICA nära, florist, frisör, thairestaurang, pizzeria och tobak-/spelbutik som ligger på promenadavstånd. Bredvid centrumet ligger den populära Ringstorpsskolan (årskurs 1-6) och en förskola. Finns bra med bussförbindelser, lätt att ta sig in till centrum och ut på motorvägen. Stora ICA, Lidl, City Gross och Systembolaget ligger väldigt nära, tar cirka 2 minuter med bil.


Boarea
63 kvm
Avgift
4 139 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-05-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Fänriksgatan såldes av oss 2019-05-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Fänriksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.