Frontgatan 4 / Fredriksdal / Helsingborg

Totalrenoverad lägenhet på fyra rum och kök. Måste ses!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
100,5 kvm
Avgift
5 969 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2018-10-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi äran att kunna erbjuda er denna otroligt välrenoverade lägenhet på Frontgatan 4. Hela lägenheten genomgick en totalrenovering sommaren 2017 och ägarna har inte snålat någonstans. Förutom att byta alla ytskikt som golv, spackla väggar, sätta spotlights m.m. så har man även ändrat planlösningen till förmån för ett större badrum och en extra klädkammare i hallen. Man har även byggt om sovrummet intill vardagsrummet så att det blir rymligare och ett perfekt utrymme för matplats. Badrummet, gästtoaletten och köket har även det blivit renoverat sommaren 2017. En lägenhet blir inte bättre än så här!

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget.

Välkommen till detta fantastiska hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration