Frontgatan 8a

Frontgatan 8a

Slutpris

950 000 kr


Fredriksdal— Helsingborg

Frontgatan 8a


Slutpris
950 000 kr

Fredriksdal— Helsingborg

STOR FYRA PÅ 6:E VÅNINGEN MED BALKONG OCH HISS FRÅN MARKPLAN!

Varmt välkomna till denna stora, fina fyra om 91,5 kvm som är belägen på sjätte våningen med en fantastisk utsikt som man når genom att ta hissen från markplan.

Här erbjuds en stor och ljus fyrarummare med en praktisk och smart planlösning. Att kunna ta hissen från markplan upp till sjätte våningen är otroligt smidigt vilket gör lägenheten oerhört attraktiv då man får en oslagbar utsikt. In genom ytterdörren välkomnas man av en rymlig hall med goda ytor till att häng av sig ytterplaggen, bra med förvaring i garderoberna. Tre sovrum som är väldisponerade med bra ytor som rymmer såväl säng, förvaring och skrivbord. Helkaklat badrum från 2013 som går i vitt och blått kakel. Utrustat med wc, kommod, tvättmaskin, dusch, handdukstork och en arbetsbänk ovanför tvättmaskinen, perfekt när man ska tvätta. Gäst-wc som före detta ägaren renoverat är också den helkaklad med en wc och ett handfat, väldigt praktiskt med två toaletter och en vardagslyx. Stambyte är planerat att starta andra kvartalet av 2019. Ett ypperligt tillfälle för er som köpare att inom föreningens förslag kunna skapa ert drömbadrum där ni får möjlighet att välja kulör på kaklet. Rymligt och ljust vardagsrum med en mycket härlig och fri utsikt. Tänk er att bjuda hem vännerna och äta middag samtidigt som man kan blicka ut över denna fantastiska utsikt. Det finns plats till en stor soffgrupp med tv-bänk och ett matbord.

Trevligt kök med vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Köket är rymligt och det finns plats till en matplats, goda arbetsytor och bra med skåp. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, förberett för diskmaskin och plats till en så diskmaskinen som finns på bild funkar inte, kombinerad kyl och frys. Genom köket når man även balkongen. Mycket trivsam balkong på ett högt och fritt läge med plats till möblemang. Här har det spenderats många timmar, verkligen en favoritplats!

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget. Bussförbindelserna är väldigt bra, med bara ett kort gångavstånd ligger närmaste busshålls plats sen finns det parkeringsplatser och garage där det råder kö-system om man färdas med bil annars finns det ett flertal gästparkeringar, ett komplett boende i ett lugnt område.

Välkommen till Frontgatan 8A!


Boarea
91.5 kvm
Avgift
5 852 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-02-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2019-02-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.