Frontgatan 3a / Fredriksdal / Helsingborg

FIN STOR FYRA MED MÖJLIGHET TILL 4 SOVRUM!

Utgångspris
1 295 000 kr
Boarea
106,5 kvm
Avgift
6 425 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Snart ges tillfälle att förvärva denna stora fina fyra om 106,5 kvm som är en omgjord 5 rok till 4 rok på populära Fredriksdal, Frontgatan 3A.

Här erbjuds en stor och ljus fyrarummare med en praktisk och smart planlösning med ett fint genomgående laminatgolv som sträcker sig in i samtliga rum. Moderna och stilrena materialval, en bostad där det enbart är att flytta direkt in i. In genom ytterdörren välkomnas man av en rymlig hall med goda ytor till att hänga av sig ytterplaggen, bra med förvaring i garderoberna med plats till fler om det önskas. Man har öppnat upp sovrummet som fanns i vardagsrummet och gjort ett stort vardagsrum som gör att det idag är tre sovrum men med enkla medel kan bli fyra igen. Vardagsrummet ligger öppet mot köket och får ett härligt ljusinsläpp som sveper genom rummet med goda umgängesytor till både ett större matbord och soffgrupp. Genom vardagsrummet når man balkongen som ligger på ett högt och fantastiskt läge. Grönskan och innergården som utsikt. Kan inredas med möblemang, ett extra rum där det kommer tillbringas mycket tid med vänner och familj.
Köket är i modern stil med en fin nyans på luckorna som sedan bryts av med den svarta bänkskivan och de ljusa stänkskyddet. Ett praktiskt kök med gott om förvaring i både över och under skåp samt bra arbetsytor. Här finns plats till ett mindre matbord.

Tre väldisponerade och ljusa sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. I det ena har man byggt om klädkammaren till en walk-in-closet mot sovrummet som gör att det blir större.
Det finns två toaletter, ett badrum och en gäst-wc, otroligt praktiskt och en ren vardagslyx. Stambyte är planerat att starta andra kvartalet av 2019 men vilken fastighet de tänker börja med är oklart i dags läget. Ett ypperligt tillfälle för er som köpare att inom föreningens förslag kunna skapa ert drömbadrum där ni får möjlighet att välja kulör på kaklet.

Det finns endast ett fåtal av dessa stora lägenheter i föreningen och de säljs inte alls ofta. Denna bostad passar såväl den mindre som den större familjen, en bostad att växa i då man har möjlighet att ha ett till sovrum.

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget. Bussförbindelserna är väldigt bra, med bara ett kort gångavstånd ligger närmaste busshålls plats sen finns det parkeringsplatser och garage där det råder kö-system om man färdas med bil annars finns det ett flertal gästparkeringar, ett komplett boende i ett lugnt område.

Ett tillfälle ni inte får missa, kontakta mäklaren, Pontus redan idag antingen på mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91 så att ni ständigt håller er uppdaterade med viktig information som kommande visningar.

Mäklarhuset Friends 10 fördelar
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 15 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Mäklarhuset Friends
Lägg till Vad vi gillar med Frontgatan 3a

Stora förvaringsutrymmen

 • 1

Ljuset faller in vackert

 • 1

Fri utsikt

 • 1

Nära kollektivtrafik

 • 1

Tillräckligt parkeringsutrymme

 • 1

Energisnål

 • 1

Barnvänligt område

 • 1

Grön omgivning

 • 1

Trevliga grannar

 • 1

Solig trädgård

 • 1
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL: Stor och rymlig hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen, det finns idag två garderober med möjlighet till fler om så önskas. Här ligger ett fint laminatgolv som är genomgående i hela lägenheten i samtliga rum.

  BADRUM: Badrummet går i ljusa kulörer, ett klinkergolv och halvkaklat på väggarna. Ett stort badrum som är utrustat med wc, tvättho, tvättmaskin, torktumlare, och duschkabin. Stambyte är planerat att starta andra kvartalet av 2019 men när de väl kommer till denna fastigheten är oklart i dags läget. Ett ypperligt tillfälle för er som köpare att inom föreningens förslag kunna skapa ert drömbadrum där ni får möjlighet att välja kulör på kaklet utifrån föreningens förslag.

  SOVRUM 1: Första sovrummet ligger i anslutning till hallen direkt till höger, trevligt och ljust sovrum med bra ytor till säng och skrivbord.

  VARDAGSRUM: Vardagsrummet har man gjort större, öppnat upp mot det fjärde sovrummet och tagit ner väggen. Vill man så kan man enkelt sätta upp en ny vägg och få ett till sovrum. Ett mycket härligt ljusinsläpp sveper genom hela rummet. Trevliga umgängesytor med plats till både ett stort matbord och en soffgrupp. Genom vardagsrummet når man även balkongen, utsikt mot innergården.

  KÖK: Trevligt kök med utstickande men fin nyans på luckorna tillsammans med en fin svart bänkskiva och ett ljust stänkskydd. Köket är rymligt, det finns plats till en matplats, goda arbetsytor och bra med skåp. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

  BALKONG: Balkongen når man genom vardagsrummet, kan inredas med möblemang och har en grönskande utsikt mot innergården.

  SOVRUM 1 OCH 2: Två väldisponerade sovrum i bra storlekar som rymmer både säng och förvaring. I det ena har man garderober längs väggen och i det andra har man byggt om klädkammaren och öppnat upp den mot sovrummet, som en walk-in-closet.

  GÄST-WC: Utrustad med wc och tvättho, kommer även den bli stambytt med kakel och klinker.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  106,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  4 (3-4 sovrum)
 • Våning:
  3 av 3
 • Tillträde:
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1965
 • Kommentar, byggnad
  Husen byggdes och föreningen bildades 1965 och består av 204 lägenheter i varierande storlek på 1-5 rum och kök. Föreningen förvaltas av Riksbyggen.
  Här finns flera uteplatser med möjlighet till grillning, stora gräsytor och lekplats för mindre barn.
  Läs mer om föreningen på deras hemsida: www.helsingborgshus13.se
 • Renovering Omarbetning etc
  1989-1994 - Fönsterbyte.
  2004-2005 - Relining av stammar (de lodräta stammarna).
  2006-2007 - Markanläggning, ombyggnad av föreningens grönområde.
  2012-2013 - Tilläggsisolering vindar
  2010-2011 - Garage och p-plattan, dränering, asfaltering, taket förstärktes och ny ventilationsanläggning.
  2012-2013 - Fönster och balkongdörrsbyte.
  2014 - Målning av samtliga entréer och trapphus, underhållsspolning, avgasning av vatten i värmesystemet.
  2015 - Obligatorisk ventilationskontroll + statuskontroll.
  2018 - Säkerhetsdörrar ska installeras i samtliga lägenheter.
  2018 - Entrédörrar ska bytas ut och tag-system ska införas.
 • Kommande renoveringar
  2019- Föreningen vill börja med stambytet andra kvartalet av 2019, vilken byggnad de kommer börja med är inte bestämt än. Det som är bestämt är att det kommer bli kakel och klinker som gör att ni som köpare får möjligheten att skapa ert drömbadrum utifrån förenings förslag av kulör på kakel.
 • Övriga utrymmen
  Det finns källarförråd, matförråd, tvättstuga, torkrum, cykelrum och barnvagnsrum.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet:
  Com hem
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Varmgarageplats med biltvätt (88st) som kostar 350 kronor/månad och p-plats (118st) 100 kronor/månad där det råder separat kö och avgift.
  Det finns även flertalet gästparkeringar.
Ekonomi
 • Avgift:
  6 425 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV
 • Hushållsström:
  350 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet:
  3
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Andel i förening:
  0,67630
 • Andel av årsavg.:
  0,67874
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 13
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier