Frontgatan 3a / Fredriksdal / Helsingborg

FIN STOR FYRA MED MÖJLIGHET TILL 4 SOVRUM!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
106,5 kvm
Avgift
6 425 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frontgatan såldes av oss 2019-04-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Frontgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Snart ges tillfälle att förvärva denna stora fina fyra om 106,5 kvm som är en omgjord 5 rok till 4 rok på populära Fredriksdal, Frontgatan 3A.

Här erbjuds en stor och ljus fyrarummare med en praktisk och smart planlösning med ett fint genomgående laminatgolv som sträcker sig in i samtliga rum. Moderna och stilrena materialval, en bostad där det enbart är att flytta direkt in i. In genom ytterdörren välkomnas man av en rymlig hall med goda ytor till att hänga av sig ytterplaggen, bra med förvaring i garderoberna med plats till fler om det önskas. Man har öppnat upp sovrummet som fanns i vardagsrummet och gjort ett stort vardagsrum som gör att det idag är tre sovrum men med enkla medel kan bli fyra igen. Vardagsrummet ligger öppet mot köket och får ett härligt ljusinsläpp som sveper genom rummet med goda umgängesytor till både ett större matbord och soffgrupp. Genom vardagsrummet når man balkongen som ligger på ett högt och fantastiskt läge. Grönskan och innergården som utsikt. Kan inredas med möblemang, ett extra rum där det kommer tillbringas mycket tid med vänner och familj.
Köket är i modern stil med en fin nyans på luckorna som sedan bryts av med den svarta bänkskivan och de ljusa stänkskyddet. Ett praktiskt kök med gott om förvaring i både över och under skåp samt bra arbetsytor. Här finns plats till ett mindre matbord.

Tre väldisponerade och ljusa sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. I det ena har man byggt om klädkammaren till en walk-in-closet mot sovrummet som gör att det blir större.
Det finns två toaletter, ett badrum och en gäst-wc, otroligt praktiskt och en ren vardagslyx. Stambyte är planerat att starta andra kvartalet av 2019 men vilken fastighet de tänker börja med är oklart i dags läget. Ett ypperligt tillfälle för er som köpare att inom föreningens förslag kunna skapa ert drömbadrum där ni får möjlighet att välja kulör på kaklet.

Det finns endast ett fåtal av dessa stora lägenheter i föreningen och de säljs inte alls ofta. Denna bostad passar såväl den mindre som den större familjen, en bostad att växa i då man har möjlighet att ha ett till sovrum.

På området finns flera uteplatser med möjlighet till grillning och lekplats för mindre barn. I området finns också stora grönområden fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och daghem. Man bor med kort avstånd till ICA Maxi, City Gross, Apoteket, Lidl och systembolaget. Bussförbindelserna är väldigt bra, med bara ett kort gångavstånd ligger närmaste busshålls plats sen finns det parkeringsplatser och garage där det råder kö-system om man färdas med bil annars finns det ett flertal gästparkeringar, ett komplett boende i ett lugnt område.

Ett tillfälle ni inte får missa, kontakta mäklaren, Pontus redan idag antingen på mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91 så att ni ständigt håller er uppdaterade med viktig information som kommande visningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.