Fyrhögagatan 102

Fyrhögagatan 102

Slutpris

900 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Fyrhögagatan 102


Slutpris
900 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

FINT BOSTADSRÄTTSRADHUS MED VILLAKÄNSLA!

Varmt välkomna till Fyrhögagatan 102 som erbjuder en fin bostadsrätt i två plan med en lättskött och mysig trädgård i ett lugnt och barnvänligt område.

Lägenheten är i två plan där första plan erbjuder en välkomnande ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man köket som är stilrent och modernt (renoverat 2011) med luckor som går i svart/vitt tillsammans med en fin bänkskiva och ett vitt kakel samt bra med skåp till förvaring. Maskinell utrustning som spis, fläkt (2017), ugn, micro (2011), diskmaskin (2011), integrerad kyl och frys (2011). Grovköket och badrummet ligger i anslutning till hallen direkt när man kliver in genom ytterdörren. Praktiskt grovkök med plastmatta, arbetsbänk, tvätt/torkställ och tvättmaskin (från 2013) samt ett städskåp. Fint badrum med plastmatta och delvis kakel på väggen som är utrustat med wc, tvättho och dusch. Vardagsrummet är stort och trevligt med plats till soffgrupp och matbord med utgång till den stenlagda uteplatsen och trädgården.

De tre sovrummen är fördelade att ett finns ett på bottenplan och de andra två på ovanvåningen, väldigt bra disponerade ytor i alla rummen med plats till dubbelsäng, skrivbord och förvaring. Det ena sovrummet på ovanvåningen används idag som tv-rum/läshörna men passar utmärkt som ett barnrum.

På ovanvåningen har man hallen som delar av rummen och är fullt möblerbar. Varsitt sovrum på vardera sida om hallen, en stor klädkammare med väldigt bra förvaringsutrymme och det toppmoderna, fina, helkaklade badrummet som renoverades 2015. Badrummet går i ett svart klinkergolv tillsammans med grått kakel på väggarna. Utrustat med wc, tvättho, badkar och handdukstork.

Ett toppenboende för familjen som vill åt villakänslan och där barnen kan ha varsitt rum samt att det finns väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har klädkammaren under trappan, den andra på ovanvåningen och förrådet bredvid bostaden som tillhör.
Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en stenlagd uteplats med plats till ett stort matbord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Uteplatsen har sol från lunch till sen kväll, toppenläge! Det som är bra med just denna baksidan är att det är ett öppet fält bakom trädgården så man får ingen byggnad tätt in på och att det finns häckar som gör att det blir insynsskyddat. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några till så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg, verkligen ett perfekt boende!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Anmälan till visning sker genom mäklaren, Pontus Aronsson som ni når antingen via telefon, 073-516 39 91 eller via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se


___________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 073-516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
110 kvm
Avgift
6 753 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Fyrhögagatan såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Fyrhögagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.