Fyrhögagatan 135 / Bårslöv / Helsingborg

Totalrenoverat radhus med fjärrstyrd inom-/utomhus belysning. Måste ses!

Slutpris
1 420 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
6 753 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på fyrhögagatan såldes av oss 2019-04-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på fyrhögagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bårslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Fyrhögagatan 135 som erbjuder en totalrenoverad bostadsrätt i två plan med en lättskött och mysig trädgård i söderläge på ett lugnt och barnvänligt område. Även hela utemiljön har renoverats under 2019. Hela insidan av bostaden har genomgått en totalrenovering mellan 2018-2019 och man har även valt häftiga funktioner så som fjärrstyrd belysning m.m. Samtliga rum har moderna fönsterbrädor. Golvet är genomgående utan trösklar.
Alla lampor i huset kan dimmas och fjärrstyras, finns även timer funktion samt en funktion för att motverka inbrott. Brygga går att köpa till belysningen så att den går att styra via wifi.

Lägenheten är i två plan där första plan erbjuder en välkomnande ljus hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man köket som är stilrent och modernt renoverat. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, micro, diskmaskin , kyl och frys. Nyrenoverat badrum med tvättstuga. Vardagsrummet är stort och trevligt med plats till soffgrupp och matbord med utgång till stor träaltan och trädgården i soligt fritt läge.

De tre sovrummen är fördelade att ett finns på bottenplan och de andra två på ovanvåningen, väldigt bra disponerade ytor i alla rummen med plats till dubbelsäng, skrivbord och förvaring.

På ovanvåningen har man hallen som delar av rummen och är fullt möblerbar. Varsitt sovrum på vardera sida om hallen, en stor klädkammare med väldigt bra förvaringsutrymme .Även badrummet på ovanvåningen är nyrenoverat med både bubbelbadkar och dusch.

Ett toppenboende för familjen som vill åt villakänslan och där barnen kan ha varsitt rum samt att det finns väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har klädkammaren under trappan, den andra på ovanvåningen och förrådet bredvid bostaden som tillhör. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en stor träaltan med plats till ett stort matbord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat. Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt i Helsingborg, verkligen ett perfekt boende!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration