Hebsackersgatan 7

Hebsackersgatan 7

Slutpris

2 800 000 kr


Olympia— Helsingborg

Hebsackersgatan 7


Slutpris
2 800 000 kr

Olympia— Helsingborg

CHARMIG LÄGENHET MED BALKONG, LÅG AVGIFT DÄR PARKERINGSPLATS INGÅR I AVGIFTEN PÅ OLYMPIA!

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna mycket fina lägenhet med balkong, attraktiv låg avgift där även parkeringsplats ingår, välkomna till Hebsackersgatan 7 som är belägen på omtyckta Olympia!

Efter att ni parkerat bilen på er parkeringsplats på innergården så tar ni hissen från markplan upp till våningsplan tre där ni välkomnas av en ljus hall med inbyggda garderober, klinker och möjlighet att inredda som en kontorsplats vänster om hallen. Stort sovrum med inbyggda garderober och plats till dubbelsäng. Helkaklat badrum i moderna kulörer som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd, lättmöblerade ytor där rummen fylls med trevligt ljusinsläpp. Köket är inrett i vita luckor, mörkare bänkskiva och vitt kakel tillsammans med en komplett maskinpark. Här finns plats att inredas med ett matbord. Från vardagsrummet når man balkongen. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

På Olympia får man sin vardag att gå ihop, promenadavstånd finner man goda kommunikationer och service med allt från busshållplatser, livsmedelsbutiker, idrottsanläggningar, pizzerior, mysiga fik och lätt att kunna ta sig ner till stan. Där ni kan njuta av Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till Danmark. En lägenhet att enbart flytta direkt in i och ett område ni kommer trivas i, välkomna till Hebsackersgatan 7!


Boarea
58.4 kvm
Avgift
1 923 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hebsackersgatan såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hebsackersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.