Hofverbergsgatan 9

Hofverbergsgatan 9

Slutpris

1 250 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hofverbergsgatan 9


Slutpris
1 250 000 kr

Stattena— Helsingborg

Fantastiskt fin etta med balkong och en väldigt låg avgift!

Välkommen till denna fina stora etta om 39 kvm med en attraktiv låg avgift som har genomgått en totalrenovering under 2016 förutom badrummet som är från stambytet 2005. Belägen endast en halvtrappa upp i fastigheten med insynsskydd.
In möts man av en välkomnande öppen hall med ett genomgående laminatgolv från 2016 som finns i respektive rum, goda förvaringsmöjligheter/avhängningsmöjligheter, ett helkaklat badrum från stambytet 2005 med wc, tvättho, handdukstork, tvättmaskin och dusch.
Ett mycket fint, modernt kök från 2016 där köksbänken som är i en mörkare kulör bryter snyggt av de vita luckorna. Det finns plats till ett matbord för fyra personer, väldigt gott om förvaring samt städskåp. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Vardagsrummet är stort, trevligt och väldigt ljust där de stora fönsterpartierna släpper in mängder med ljus. Detta rum blir lägenhetens centrum, ett väldigt rymligt rum med plats till säng, soffhörna med tv-bänk och även ett litet kontorshörn som har utgång till balkongen. Balkongen är väldigt härlig och i en bra storlek så man får plats med utemöbler så man kan bjuda över vänner och familj, ett "extra rum" som används flitigt denna tid på året.

Det finns parkeringar och garage att hyra men även gott om fria parkeringsplatser i området. Lägenheten har väldigt mycket förvaring då både ett källarförråd och ett vindsförråd tillhör. Sen att det är en väldigt låg avgift där även bredbandet ingår är ett stort plus. Ett perfekt första boende för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill bo på en populär adress med gång/cykelavstånd med närhet till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, skolor, bussförbindelser, grönområden, stadenspuls, havet och restauranger.

Kontakta mäklaren Pontus Aronsson för anmälan till visning, varmt välkomna!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 433 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hofverbergsgatan såldes av oss 2018-05-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hofverbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.