Hofverbergsgatan 13

Hofverbergsgatan 13

Slutpris

1 495 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hofverbergsgatan 13


Slutpris
1 495 000 kr

Stattena— Helsingborg

STOR TVÅA ENDAST EN TRAPPA UPP PÅ STATTENA!

Varmt välkomna till Hofverbergsgatan 13 som ligger endast en trappa upp i fastigheten med en trivsam balkong i helt rätt läge med eftermiddagssol!

Lägenheten erbjuder en genomtänkt och praktisk planlösning där varje rum får bra med ytor. In genom ytterdörren möts man av en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Ett stort sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, ett badrum från 2005 när stambytet skedde som är helkaklat och fint med dusch. Köket är välskött med både över och underskåp, bra med arbetsytor och plats till en matplats.

Det finns två storlekar av tvåorna i denna förening och denna är i den större klassen vilket man märker när man kliver in i vardagsrummet där säljaren valt att behålla halva väggen så ljuset flödar genom hela bostaden som gör att den blir väldigt ljus. Där kan man som det är idag, ha en kontorshörna samtidigt som man får plats med en stor soffgrupp. Genom vardagsrummet når man balkongen, en balkong som är fullt möblerbar och ligger i helt rätt läge med eftermiddagssol!

Här bor man i en välskött förening, HSB BRF Nyponet i ett mycket trevligt och lugnt område, Stattena. På promenadavstånd har man alla bekvämligheter en vardag kan tänkas behöva. Det finns annars bra med bussförbindelser, plats till att parkera bilen längs gatorna eller hyr man en plats av föreningen. Man har både ett källarförråd och ett vindsförråd så förvaring finns det gott om. Sen att internet 100/100 ingår i avgiften är otroligt bra.

En lägenhet att enbart flytta in i, anmälan till visning sker genom mäklaren, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 391 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hofverbergsgatan såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hofverbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.