Hövitsmansgatan 12

Hövitsmansgatan 12

Slutpris

2 230 000 kr


Olympia— Helsingborg

Hövitsmansgatan 12


Slutpris
2 230 000 kr

Olympia— Helsingborg

Charmig tvåa på populära Olympia!

Välkomna till denna charmiga, stora tvåa på ca 66 kvm! Lägenheten ligger högst upp i fastigheten på en populär adress med väldigt låg månadsavgift där parkeringsplats ingår.

Lägenheten erbjuder en öppen planlösning med högt i tak som ger en härlig rymd. Sovrummet och vardagsrummet har vacker stuckatur i taket och fin fiskbensparkett. De vackra bevarade fönstren ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten.

I hallen möts man av ett fint klinkergolv som tar en vidare in till det stilrena, moderna och öppna köket med rymlig matplats. I köket finns maskinell utrustning som häll, fläkt, inbyggnadsugn, kombinerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Från köket tar man sig vidare till vardagsrummet eller sovrummet. I vardagsrummet möts man av fin fiskbensparkett och en härlig rymd från det höga taket som är utsmyckat med stuckatur. Stora, charmiga fönster ger ett härligt ljusinsläpp som lyser upp vardagsrummet och sveper vidare in till det öppna köket. För ett behagligt och reglerbart ljusinsläpp finns lamellgardiner från Moogio längs hela fönsterväggen i vardagsrummet. Soffgrupp och tv-bänk passar perfekt in i rummet. I det helkaklade badrummet från 2008 finns wc, handfat, handdukstork och badkar. Sovrummet är väldigt ljust och trevligt med fiskbensparkett och högt i tak med stuckatur. Här finns god yta till dubbelsäng, garderober längs väggen och även här finns de vackra, stora fönstren.

Här bor man i en stabil förening, Brf Vipan 14, i ett omtyckt område med pampiga, vackra byggnader. Gångavstånd och goda bussförbindelser gör det enkelt att ta sig vidare ut eller in till stan. Idrottsanläggningar, motionsslingor, restauranger, livsmedelsaffärer, skolor, sjukhus och shopping finns i närområdet. Föreningen har en väldigt trevlig, insynsskyddad innergård som är välskött med gräsplätt, stenplattor och möblemang för trevliga fikapauser och kvällar med vänner och familj.

Välkommen hem!


Boarea
65.8 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hövitsmansgatan såldes av oss 2018-05-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hövitsmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.