Jordbogatan 27

Jordbogatan 27


Eskilsminne— Helsingborg

Jordbogatan 27



Eskilsminne— Helsingborg

Funkishus på fantastisk tomt!

Välkomna till Jordbogatan 27 och detta charmiga lilla funkishus som har många fina tidstypiska detaljer!

Trädgården är helt fantastisk och den större delen av trädgården har enbart en granne då detta är en hörntomt. På tomten finns plommon-, äpple-, körsbär- och päronträd och härliga ytor för barnen att springa och leka. Man bor på ett väldigt populärt område med närhet till affärer och skolor. Ett stenkast från huset finns en busshållplats och även Ramlösa tågstation ligger ungefär 1.3 km från huset.

Huset är byggt i ett plan plus källarplan. På entréplanet som har ca 2.70 i takhöjd så finns en hall med bra förvaring i garderob, en matplats med utrymme för matbord, ett litet kök, ett vardagsrum samt ett sovrum. På källarplanet finns sedan en separat toalett, ett badrum, matkällare, pannrum, tvättstuga och ett extra rum som använts som extra sovrum. Huset är i äldre skick med många fina detaljer från 30-talet och huset är i behov av renovering. Huset kan dock bli ett helt fantastiskt hem för den som vill lägga tid och kärlek på huset. Idag värms huset upp av luftvärmepump men det finns fjärrvärme i gatan utanför.

Huset har ett kulturhistoriskt värde tack vare sin tidstypiska karaktär. Detta innebär att det inte är tillåtet att ändra fasaden, fönster eller dylikt utan godkännande. Det finns dock positivt muntligt besked om att det är möjligt att få tillåtelse för en tillbyggnad på den norra gaveln. Denna tillbyggnaden skulle ge en extra bostadsyta om cirka 30 kvm (6m x 5m) där man skulle få plats för både ett extra sovrum, förvaring samt ett badrum.

Bevarandeprogrammet för Eskilsminne finns som pdf under Dokument. Sök på HORNET 12.

Missa inte denna möjligheten om du letar ett mindre hus på attraktiva Eskilsminne. Vi ses!


Boarea/biarea
52/52 kvm
Tomtarea
890 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2021-06-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Jordbogatan såldes av oss 2021-06-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jordbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.