Kadettgatan 30 D

Kadettgatan 30 D

Slutpris

1 480 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 30 D


Slutpris
1 480 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

Stor och mycket fint renoverad trea på första våningen. Går enkelt göra om till en fyra!

Nu har vi nöjet att presentera denna totalrenoverade och mycket fina lägenhet på tre rum och kök. Ursprungligen är detta en lägenhet på fyra rum och kök med i just denna lägenhet har man tagit ner en vägg i vardagsrummet och fått ett stort och rymligt rum med utrymme för både en rejäl soffgrupp och stort matmöblemang. Det går enkelt att göra om denna lägenhet till en fyrarumslägenhet om man önskar. Lägenhetens badrum, tvättstuga och toalett blev under 2011 renoverade av föreningen när man gjorde stambyte. I den "lilla" toaletten har man dusch och i badrummet har man badkar. Resten av lägenheten totalrenoverades under 2015 och resultatet blev otroligt bra. Hall och kök har stora svarta klinkerplattor och resten av lägenheten har ett mycket fint och slitstarkt laminatgolv. Från vardagsrummet har man utgång till den stora inglasade balkongen som ligger i soligt syd-västläge där man kan njuta av solen större delen av dagen.

Här bor med goda kommunikationsmöjligheter i och med promenadavståndet till Maria station, busshållplatser, närhet till ICA Maxi, City Gross och Systembolaget. På grannområdet Ringstorp finns ett ICA Nära med postombud, pizzeria, blomsteraffär och frisör. Det finns flera skolor och dagis i området som man når utan att ens passera en enda gata.

När det kommer till lägenheter en trappa upp i denna förening är det sällan de kommer ut på marknaden så ta tillfället i akt att kontakta mäklaren Johan Eriksson redan idag för anmälning till visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
6 658 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-04-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.