Kadettgatan 16 D

Kadettgatan 16 D

Slutpris

1 025 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 16 D


Slutpris
1 025 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

En trea med stor potential och en inglasad balkong!

Nu har jag nöjet att presentera denna stora trea belägen på andra våningen (en halv trappa upp) i fastigheten med en stor inglasad balkong.

En ljus och trevlig lägenhet som har stor potential med en praktisk planlösning. Lägenheten erbjuder en öppen, rymlig hall med goda ytor till förvaring och avhängningsmöjligheter för ytterplaggen. Badrummet är rymligt, helkaklat från stambytet 2009-2010 med wc, tvättho, tvättmaskin, handdukstork, spotlights och ett badkar. Vidare in i lägenheten finner man ett stort, rymligt förråd som kan bli en walk-in-closet, ett brunaktigt kök med klinkergolv, goda arbetsytor och förvaring samt plats till en matplats. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, två stycken kombinerade kyl och frys. Vardagsrummet fylls upp med mängder av ljus från de stora fönsterpartierna som möter ljuset på andra sidan från den inglasade balkongen. Här finns plats till soffgrupp med tv-bänk och ett matbord. Två väldisponerade sovrum med plats till säng, förvaring och skrivbord, där det ena sovrummet har utgång till balkongen.
En väldigt stor inglasad balkong som ligger i ett nordost-läge, ett perfekt extra rum när vänner och familj är på besök, favoritplatsen i lägenheten! Här kan man inreda väl, finns gott om plats för utemöbler.

Västra Berga är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden. Goda kommunikationer som bussförbindelser, restauranger, fotbollsplaner, skola, livsmedelsaffärer och lätt att ta sig ut på motorvägen eller ner mot stan.
Ett fantastiskt område för familjen eller paret som vill sätta sin egna prägel och skapa sitt drömhem!

Kontakta mäklaren Pontus Aronsson redan idag för anmälan till visning, varmt välkomna!


Boarea
86 kvm
Avgift
5 465 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2018-06-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.