Kadettgatan 44a

Kadettgatan 44a

Slutpris

1 250 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 44a


Slutpris
1 250 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

TREA MED BALKONG PÅ ETT AV VÄSTRA BERGAS BÄTTRE LÄGE!

Välkomna till Kadettgatan 44a, trea om 87 kvm som är belägen högst upp i fastigheten med balkong som har utsikt mot grönska och ligger på ett av Västra Bergas bättre lägen med minimal insyn!

Välplanerad planlösning som erbjuder en rymlig hall med plats till att hänga av sig och inbyggda garderober. Två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. Badrummet renoverades i samband med stambytet som går i stilrena kulörer. Utrustat med dusch, golvvärme och spotlights samt att det är förberett för tvättmaskin/torktumlare. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Ett äldre kök som har god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Härifrån når man balkongen, plats till möblemang och utsikt mot grönska.

Västra Berga är ett omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 932 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2022-09-07. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.