Karlsgatan 1a

Karlsgatan 1a

Slutpris

2 495 000 kr


Centrum— Helsingborg

Karlsgatan 1a


Slutpris
2 495 000 kr

Centrum— Helsingborg

Unik bostad i centrum med öppen planlösning på femte våning med hiss!

Här bor man i centrum med stadens puls utanför porten samtidigt som lugnet infinner sig på innergården och i bostaden, välkomna till Karlsgatan 1a!

Från att ni tagit hissen upp till våningsplan fem så möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp som sveper genom den öppna planlösningen. En välkomnande och rymlig hall som tar emot er där ena sidan är inredd med skjutdörrsgarderob. Hjärtat i bostaden är köket, blir den naturliga samlingspunkten och ligger öppet mot vardagsrummet. Ett fantastiskt kök från de exklusivare märket Poggenpohl med köksö som även den är klädd i en rejälare bänkskiva. Förvaring, arbetsytor och framför allt möjligheten att kunna socialisera sig med gästerna har varit ledorden när köket skapades för att höja matlagningsnivån ytterligare. Här arbetar man med bland annat kända varumärken som Gaggenau och Smeg samtidigt som ni kan blicka ut genom fönstret och se kärnan.

Sovrummet ligger idag öppet mot köket som får plats med säng och förvaring. För er som vill så går det givetvis att skärma av med att sätta upp en gipsvägg eller det modernare slaget som en industrivägg för att bevara ljusinsläppet. Badrummet går i tidlösa kulörer som är utrustat med spotlights och dusch.

Ett läge som verkligen underlättar er vardag där man inte alls är beroende av bil utan når bussförbindelser, tåg och färja på bara några minuter. Att rekommendera är att ta färjan över till Danmark och uppleva historia och utbudet av danska delikatesser. På gatorna runt omkring så finns det flertalet restauranger, fik, hotell, pizzeria, sushi, träningsanläggningar och mycket mer som centrum har att erbjuda. För dig som skall studera så har ni inte långt till skolan. Välkomna att kontakta mäklaren för att uppleva denna charmiga och unika bostad!


Boarea
74 kvm
Avgift
3 381 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.