Klarbärsgränden 24 / Bårslöv / Helsingborg

Äntligen en femrummare på Klarbärsgränden!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
126,5 kvm
Avgift
8 105 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-14
Bostaden är såld!

Denna radhus på Klarbärsgränden såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Klarbärsgränden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bårslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen finns en av de få femrummarna på Klarbärsgränden ute till försäljning. Bostaden erbjuder fyra rymliga sovrum, två på entréplan och två på ovanvåningen. Det finns badrum på båda planen ett med badkar och ett med dusch. På entréplan finns även en hall med garderober, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, rymligt vardagsrum med utgång till terassen, ett kök som blev uppfräschat 2018 med nytt kakel, målade luckor och nya tapeter bland annat. På ovanvåningen finns då två sovrum, det ena med utgång till en balkong, en separat klädkammare samt ett badrum med badkar.

Detta är ett perfekt boende för en familj. En trevlig lekplats ligger precis vid bostaden. I månadsavgiften ingår garageplats och det finns gott om fria parkeringar i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration