Kopparmöllegatan 14 B

Kopparmöllegatan 14 B

Slutpris

1 260 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Kopparmöllegatan 14 B


Slutpris
1 260 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

MYSIG TVÅA PÅ SLOTTSHÖJDEN!

Välkommen till Kopparmöllegatan 14B eller till Lamellhusen som de även kallas.
Under 2010 genomgick lägenheten en totalrenovering med helt nya ytskikt, renoverat badrum och nytt kök.
Lägenheten har en optimal, genomgående planlösning med en ljus, trevlig hall som sedan tar en vidare in i det stora sovrummet med parkettgolv som har två garderober och plats till en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat i en modern och stilren etapp med neutrala färger. Det finns, wc, tvättho, dusch, handdukshållare, skåp, spotlights samt möjlighet till att installera en tvättmaskin. Vardagsrummet är lägenhetens hjärta, här finns plats till soffgrupp med tv-bänk men även ett matbord. I vardagsrummet ligger även köksvrån vilket blir ett trevligt och socialt rum. Att både kunna laga mat men även samtidigt kunna vara social med vänner och familj som är på besök. Sen att man har en fransk balkong i ett soligt söderläge som släpper in mängder med ljus som man kan öppna upp som ger rummet ett lyft och det känns större. Maskinell utrustning som finns i köket är spis, fläkt, ugn, kyl och frys.

Slottshöjden är ett väldigt populärt område som är otroligt strategiskt bra beläget med gång/cykelavstånd till allt vad staden har att erbjuda som närhet till stadenspuls, livsmedelsaffärer, restauranger, grönområden, enkelt att ta sig till och från med buss, ett ypperligt läge!

Ett perfekt boende för den ensamstående eller paret som vill ha en underlättad vardag med all service inom räckhåll och en väldigt mysig lägenhet med en attraktiv låg avgift där bredband även ingår!

Kontakta mäklaren Pontus Aronsson för anmälan till visning, varmt välkomna till Kopparmöllegatan 14B!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 602 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kopparmöllegatan såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kopparmöllegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.