Landbyvägen 24

Landbyvägen 24

Slutpris

4 200 000 kr


Laröd— Helsingborg

Landbyvägen 24


Slutpris
4 200 000 kr

Laröd— Helsingborg

Möjligheternas hus på absolut bästa läge!

Varmt välkomna till detta möjligheternas hus på en väldigt trevlig hörntomt på Landbyvägen i Laröd. Huset byggdes år 1955 av Kapten Ivar Nordqvist och 1958 ansökte han även om bygglov för att inreda ovanvåningen vilket han också gjorde. Året därpå, 1959, så lät han även bygga garagebyggnaden som står kvar än idag. På senare tid har det även tillkommit en carport vid garaget.

Huset som nu är i ett och ett halvt-plan erbjuder idag tre rymliga sovrum. Det har tidigare varit fyra sovrum och det går enkelt att göra det igen om man så skulle vilja. Då på bekostnad av vad idag används som matrum. På entréplan finns köket, ett badrum, stort vardagsrum och matrum som sträcker sig hela västra gaveln med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, samt ett sovrum. På ovanvåningen finns de andra två sovrummen, ett mittrum/tvrum samt en toalett. I källaren, som har en bra takhöjd, finns pannrum, hobbyrum, matkällare, tvättstuga samt en bastu. Från vardagsrummet har man utgång till en uteplats vid poolen som nuvarande ägare låtit gräva.

För de trädgårdsintresserade.
I trädgården blommar det från tidig vår till sen höst, man kan njuta av snödroppar, vitsippor, scilla, luktviol, påskliljor, pingstliljor, blåklockor, kungsängsliljor, tulpaner, jätterams, allium giganteum, ormbunkar, pioner, rosor i alla färger, jasmin och syrénbuskar, ett japanskt körsbärdsträd, flera sorters äppelträd och det finns en stor vacker hängbjörk som kan skänka skugga heta dagar m.m.. Trädgården är omgärdad av en vacker insynskyddande avenbokshäck.

Det har för övrigt bara funnits två ägare av fastigheten innan nuvarande ägare och nuvarande ägare har ägt huset sedan 1967 och trivts väldigt bra. Grannskapet är otroligt trevligt och man är omgiven av trevliga grannar och man bor med endast 400 meter ner till stranden.

I Laröd finns allt man kan tänka sig behöva. Det finns Hemköp, skolor, förskolor, vårdcentral, idrottsföreningar m.m. Man bor med närhet till natursköna Pålsjö skog och Sofiero slott. Allt detta har gjort att Laröd är en otroligt populär och omtyckt plats att bo på.

Med buss tar man sig enkelt och smidigt in till Helsingborg C. Det går flera bussar varje timme och det tar ungefär 20 minuter. Bussarna börjar gå redan klockan 5 på morgonen och sista bussen går 23:45. (Kontrollerat på Skånetrafiken.se 2018-05-15) Pendlar man med bil så tar det inte många minuter innan man är ute på Väg 111 som tar dig både norr mot Höganäs och söder mot Helsingborg.


Boarea/biarea
125/60 kvm
Driftkostnad
28 512 kr/år
Tomtarea
812 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Landbyvägen såldes av oss 2018-06-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Landbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.