Linbastagatan 9

Linbastagatan 9

Slutpris

2 100 000 kr


Filborna— Helsingborg

Linbastagatan 9


Slutpris
2 100 000 kr

Filborna— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅA MED INGLASAD STOR BALKONG PÅ FILBORNA!

Nu ges tillfälle att förvärva denna mycket fina tvåa om 60 kvm med en stor inglasad balkong i omtyckta Filborna, närmare bestämt Linbastagatan 9!

Välplanerad planlösning och en bostad för er som ställer höga krav där fastigheten stod klart 2017. Här bor ni i en smakfullt inredd bostad med genomtänkta materialval på ett område som har goda kommunikationer och service inom promenadavstånd som underlättar er vardag. En toppenbostad för den studerande, första gångköparen eller för paret.

Från markplan når ni hissen som tar er upp till våningsplan två där ni möts av ett fint parkettgolv och vitmålade väggar i hallen som är genomgående i resterande rum. Här finns god förvaring i form av skjutdörrsgarderober längs ena sidan och på vänster sida finner man det helkaklade badrummet. Klinker i grått och vitt med spotlights och golvvärme som höjer lyx/bekvämlighetsfaktorn. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, skåp och i andra delen dusch med duschväggar. Sovrummet är i bra storlek med skjutdörrsgarderober och plats till dubbelsäng.

Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor och rummet fylls med härligt ljusinsläpp som förlängs av den stora inglasade balkongen. Balkongen blir den givna favoritplatsen och blir som ett extra rum med plats till loungemöbler. Möblera, bjud hem vännerna och njut. Modernt kök från HTH med en genomtänkt design för att optimera förvaringen och arbetsytorna tillsammans med en komplett maskinpark i rostfritt. Köksluckorna är inrett i vitt med handtag i silver, modern bänkskiva som bryter av och ett vitt kakel ovanför. Under tiden ni lagar mat kan ni socialisera sig med gästerna i vardagsrummet då rummen ligger i kontakt med varandra.

Här bor ni ett trevligt område där ni har koloniområdet Brytstugan som närmst granne. Flyttar ni från hus och vill bosätta er i en modern och fin lägenhet som Linbastagatan 9 men har gröna fingrar och vill ha en liten trädgård att sköta några månader om året så kan ni hålla utkik om en kolonistuga blir ledig, smidigare kan det inte bli.
För er som gillar att vara aktiva så bor ni med gångavstånd till Filborna Arena med gym och simanläggning, Filborna Skogspark, Fitness24seven eller om ni tar cykeln så kommer ni till Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter såsom padel, tennis, badminton och mycket mer på bara några minuter. På andra sidan vägen finner ni en bensinstation, busshållplatser som smidigt tar er runt eller om ni färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen, Apotek Ica, matbutik som Willys, pizzeria och skolor i olika åldrar. Ett område att trivas i!


Boarea
60 kvm
Avgift
2 647 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-04-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Linbastagatan såldes av oss 2022-04-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Linbastagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.