Mariehällsvägen 9b

Mariehällsvägen 9b

Slutpris

2 500 000 kr


Mariastaden— Helsingborg

Mariehällsvägen 9b


Slutpris
2 500 000 kr

Mariastaden— Helsingborg

Mycket trevlig markplanslägenhet som är belägen på ett attraktivt, barnvänligt område i Mariastaden.

Nu har vi nöjet att presentera denna mycket trevliga markplanslägenhet som är belägen på ett attraktivt och barnvänligt område i Mariastaden!

Via egen entré kliver man in i en rymlig hall med bra utrymme för att hänga av ytterkläderna samt bra förvaring i garderober. Direkt rakt fram i bostaden har vi köket som är utrustat med inbyggd micro, ugn med spis, diskmaskin samt stor kyl och frys. I köket finns också utrymme för en stor matplats. Det är modern öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet och hela utrymme är väldigt ljust och rymligt. Från vardagsrummet har man även utgången till det stora inglasade uterummet som byggdes 2020. Uterummet är på cirka 15 kvm och man har även trädgårdstäppa. Vidare har vi det stora sovrummet med utrymme för stor dubbelsäng. Här finns också en stor skjutdörrsgarderob och från sovrummet har man utgång till den andra uteplatsen där man kan njuta av morgon och förmiddagssolen. Sist men inte minst har vi badrummet som förutom toalett, dusch och handfat även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen, torktumlaren och spisen är ca 3 år gamla. Bostadsrättsföreningen är välskött och har god ekonomi. De sänkte avgiften i början av 2021 med hela 5 %. Parkeringsplats ingår i avgiften.

Så är ni intresserade av ett lugnt och trivsamt boende med närhet till grönområden, skolor och livsmedelsbutiker så har ni hittat rätt. Här bor man med promenadavstånd till ICA Supermarket, pizzerior, solarium, frisör, två olika gym, samt fler butiker på gång. Man bor i ett område med flertalet förskolor och skolor. Man bor också i en stadsdel i ständig utveckling med goda förbindelser in till centrum tack vare både stadsbussar och tåg via Maria Station. Mariastaden är ett område att trivas i!

Missa inte denna chansen, anmäl intresse redan idag!


Boarea
71 kvm
Avgift
3 906 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-02-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Mariehällsvägen såldes av oss 2021-02-23. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Mariehällsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.