Mäster Jacobs gata 1a / Slottshöjden / Helsingborg

Mycket trevlig lägenhet med en attraktivt låg avgift!

Utgångspris
1 325 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 741 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Visningar
 • Sön 24 feb 12:00-12:30

  Anmälan krävs / Anmälan till visning sker genom mäklaren, 0735-163991

Boka Budgivning

På populär och eftertraktad adress, Mäster Jacobs gata 1A finner ni denna trevliga 1,5 rummare med en attraktivt låg avgift.

Lägenheten är på hela 39 kvm som är belägen på andra våningen utan någon större insyn som erbjuder en väldisponerad och praktisk planlösning med bra ytor och ljusinsläpp i samtliga rum. In genom ytterdörren välkomnas man av en ljus och trevlig hall med två garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen. Badrummet är helkaklat och modernt med ett vitt klinkergolv och en mörkare nyans på kaklet, snygg kombination. Utrustat med wc, dusch, tvättho och handdukstork.

Den mysiga sovalkoven ligger rakt framför hallen med plats till en säng och ett tillhörande nattbord. Härligt ljus sveper in genom fönsterpartierna och längs den ena väggen kan man få plats med en byrå/garderob. Sovalkoven ligger i anslutning till köket med ett fint brädgolv som sträcker sig in till köket. Köket är stilrent och modernt med smakfulla materialval. Vita luckor, en grå nyans på bänkskivan och ett vitt kakel. Ett litet kök men oerhört praktiskt, här har man allt som man kan tänkas behöva, bra med skåp och arbetsytor samt att möjligheten till ett barbord finns. Maskinell utrustning som spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymligt med trevliga sociala ytor med plats till en soffgrupp och ett matbord eller varför inte en kontorshörna. Från vardagsrummet har man utgång till den balkongen. Balkongen är stor och inglasad som kan möbleras med en soffgrupp och ett bord som ligger i ett västerläge. Blir som ett extra rum, trevligt att kunna förlänga perioden.

Toppenboendet för dig som ska flytta hemifrån och vill ha något eget eller är student. Här bor man med all service och kommunikation ens vardag kan tänkas behöva inom endast promenad/cykelavstånd. Ett brett utbud med blanda annat livsmedelsbutiker, pizzeria, gym, caféer, frisörsalong, grönområden och bussförbindelser. Som student är det smidigt och enkelt att ta sig till campus eller ner till stan. Finns flera fördelar med att just bo här och för att nämna några är det en kvadratsmart bostad med goda ytor, mysig sovalkov, stor inglasad balkong, väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har plats till garderober i lägenheten samt att man även har ett tillhörande källarförråd och vindsförråd.

Välkommen hem, äntligen har den rätta bostaden dykt upp!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 13 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL: Ljus trevlig hall med två garderober och plats till att hänga av sig ytterplaggen som sedan välkomnar en in till resten av lägenheten.

  BADRUM: Helkaklat modernt badrum med ett vitt klinkergolv och en mörkare nyans på kaklet på väggen, snygg kombination. Utrustat med wc, dusch, tvättho och handdukstork.

  KÖK: Köket är modernt och stilrent med smakfulla materialval. Vita luckor, en grå nyans på bänkskivan och ett vitt kakel. Ett litet kök men oerhört praktiskt, här har man allt som man kan tänkas behöva, bra med skåp och arbetsytor samt att möjligheten till ett barbord finns. Maskinell utrustning som spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys.

  SOVALKOV: Mysig sovalkov med plats till en säng och ett tillhörande nattbord. Härligt ljus sveper in genom fönsterpartierna och längs den ena väggen kan man få plats med en byrå/garderob. Sovalkoven ligger i anslutning till köket med ett brädgolv som sträcker sig in till köket.

  VARDAGSRUM: Stort, ljust och rymligt vardagsrum med trevliga sociala ytor med plats till en soffgrupp och ett matbord eller varför inte en kontorshörna. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen.

  BALKONG: Mycket trevlig inglasad balkong i ett soligt västerläge med ingen närliggande byggnad som skymmer. Kan inredas med en soffgrupp och ett bord, bara sällskapet som saknas! Ett extra rum som även blir den självklara favoritplatsen i bostaden.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  39 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsföreningen)
 • Lägenheten är skriven som en etta men iom sovalkoven är lägenheten publicerad som en 1,5 rummare.
 • Rum
  1,5 (1 sovrum)
 • Våning
  2 av 4
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1946
 • Övriga utrymmen
  Det finns ett stort vindsförråd och ett mindre källarförråd som tillhör lägenheten.
  Gemensam tvättstuga med torkrum, cyckelförråd, snickareverkstad och en mysig innergård med grillplats.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  177 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Com hem
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Flertal fria parkeringsplatser längs gatorna i området. Föreningen har 14 parkeringsplatser för uthyrning där det råder separat kö.
Ekonomi
 • Avgift
  2 741 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten och kabel-TV
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  200 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  1,58877
 • Andel av årsavg.
  1,58877
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  BRF Masten i Helsingborg
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier