Morellgränden 5 / Bårslöv / Helsingborg

En välrenoverad fyrarummare på stor hörntomt.

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
115,5 kvm
Avgift
7 637 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-24
Bostaden är såld!

Denna radhus på Morellgränden såldes av oss 2019-08-24. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Morellgränden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bårslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta mycket trevliga radhus i bostadsrättsform. Radhuset ligger på en stor hörntomt med trädgård både på framsidan och baksidan av huset. På framsidan har man även en stor uteplats på träaltanen. Entréplan erbjuder ett stort sovrum, en separat tvättstuga, ett renoverat badrum, ett renoverat kök samt ett stort vardagsrum där man har utgången till uteplatsen på framsidan. På ovanvåningen hittar vi resterande två sovrum, ett badrum samt en klädkammare.

Ett toppenboende för familjen som vill åt villakänslan och där barnen kan ha varsitt rum samt att det finns väldigt bra med förvaringsutrymmen då man har klädkammaren på ovanvåningen och förrådet bredvid bostaden som tillhör. Det är en väldigt lättskött och mysig trädgård som har en stor träaltan med plats till ett stort matbord, spenderas en hel del tid här på somrarna när familj/vänner är på besök. Det finns flera fördelar med att just bo här, för att nämna några så har man en garageplats som tillhör och ingår i avgiften som även ligger nära bostaden som gör det otroligt smidigt om man har barn eller efter man har varit och handlat.

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.