Närlundavägen 4C

Närlundavägen 4C

Slutpris

2 680 000 kr


Närlunda— Helsingborg

Närlundavägen 4C


Slutpris
2 680 000 kr

Närlunda— Helsingborg

Välplanerat kedjehus på attraktivt läge med sundsutsikt och fyra sovrum.

Nu finns chansen att på ett attraktivt läge skapa ett drömhem för dig och din familj. Radhuset som ligger längst in på en återvändsgata är nästan fri från förbipasserade bilar. Radhusen ligger med gång och cykelavstånd till Helsingborg city som man når smidigt genom tunneln som går under Södra Stenbocksgatan. Det finns även busshållplats en kort promenad bort från radhuset..

Entréplanet i radhuset erbjuder två bra sovrum, ett badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp, vardagsrum samt kök. Det är öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket skapar härliga ytor och massor av ljus. Från vardagsrummet har man även utgång till en träaltan och trädgården. Trädgården och uteplatsen ligger i soligt västerläge ut mot sundet. Trädgården är större än man kan tro. Man kan se hos grannen på nr 4B hur stor tomterna är eller titta på tomtkartan vi laddat upp under dokument.

Ovanvåningen erbjuder de andra två sovrummen, ett badrum med badkar, en klädkammare samt ett stort allrum som kan bli ett sovrum om man behöver det. Från allrummet har man utgång till balkongen även den i söderläge där man kan sitta och blicka ut över sundet och Danmark.

Samfällighetskostnaden är 2 000 kr i månaden. I denna kostnad ingår, kabel-tv, vatten och värme för 1 700 kr och resterande 300 kr för underhåll av väg m.m. Något som är viktigt att nämna är att även framtida byte av tak ingår i den kostnaden, så det betalar man inte för. Avräkning för värme och vatten görs en gång per år. Har man förbrukat mindre får man tillbaka pengar och vice versa. Samfälligheten har även en festlokal som man kan hyra.

Kort sammanfattat är detta ett fantastiskt boende för en familj som vill bo nära stadens puls. Det finns parkeringsplats för två till tre bilar samt gästparkeringar som man får två tillstånd till. På entrésidan har man ett stort förråd.

Kontakta mäklaren för att boka visningstid. Välkommen!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
32 000 kr/år
Tomtarea
284 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-08

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Närlundavägen såldes av oss 2019-03-08. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Närlundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.