Nedre Långvinkelsgatan 6

Nedre Långvinkelsgatan 6

Slutpris

2 305 000 kr


Centrum— Helsingborg

Nedre Långvinkelsgatan 6


Slutpris
2 305 000 kr

Centrum— Helsingborg

MYCKET TREVLIG OCH CHARMIG ETAGELÄGENHET I CENTRUM!

Varmt välkomna till Nedre Långvinkelsgatan 6, en etagelägenhet utöver det vanliga med mycket charm och tidstypiska drag från tidiga 1800-talet som bevarade äldre fönster, träbjälklag och nivå skillnader i två plan.
Bostaden ligger på ett mycket trevligt ställe i centrum där man både har en väldigt omhändertagen och rogivande innergård medan utanför portarna möts man av stadens puls, härlig kontrast!

Lägenheten har en praktisk planlösning i två plan där de sociala umgängesytorna är på första plan och de privata delarna som sovrum är samlade på ovanvåningen. Erbjuder generösa ytor i varje rum och in genom ytterdörren möts man av en inbjuden hall med ett vitmålat brädgolv och plats till att hänga av sig i skjutdörrsgarderoben. Genom hallen når man bägge plan och längre fram finns badrummet. Ett helkaklat, rymligt och fint badrum från 2011 med wc, kommod, dusch, handdukstork, golvvärme och spotlights. Vitt kakel på väggarna tillsammans med ett snyggt kakel på golvet i olika nyanser.

Kliver man ner för trappen möts man av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härlig rymd och ett mycket härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna på vardera sida om rummet. Charmiga, synliga bjälklag fångar ens blick och för en till köket, ett modernt Kvick kök som renoverades 2017. Vita luckor tillsammans med en grå nyans på bänkskivan som snyggt bryter av det vita och är inrett en bit upp på väggen samt ett grått klinkergolv. Väldigt bra med skåp, trevliga arbetsytor och en köksö med upp till fyra platser. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vardagsrummet erbjuder generösa umgängesytor med plats till ett stort matbord och en större soffgrupp. Inrett med ett ljust golv med varma och moderna kulörer på väggarna.

Ovanvåningen välkomnas man av en långsmal hall som är öppet till nock med synliga träbjälklag enda in i det stora sovrummet, fin detalj! Två sovrum som har väldigt bra disponerade ytor där det ena används idag som ett kontor men passar även utmärkt som ett gästrum eller barnrum. Det stora sovrummet har plats till en dubbelsäng och har vackra äldre bevarade fönster som ger rummet en trevlig karaktär. På detta plan finner man även en klädkammare med bra förvaringsutrymmen som även har en sidovind, städskåp och en inbyggd garderob samt sidovindar i bägge sovrummen.

Innergården får nyttjas av medlemmarna och tas verkligen hand om. På sommaren ställs utemöbler fram och två grillar. En väldigt lugn och trevlig innergård med gammal kullersten.
Föreningen har en övernattningslokal med sängar och pentry, väldigt bra om släkt/vänner är på besök som rest en längre sträcka mot en billig kostnad per dygn, endast 150 kronor.
Utanför porten får man en dos av stadens puls där man på gångavstånd och redan runt hörnet hittar allt som ens vardag kan tänkas behöva. Från livsmedelsbutiker, apotek, tandläkare, hotell, skräddare och stans bästa cafeer, restauranger och andra nöjen. Det är oerhört smidigt att kunna promenera ner och ta färjan över till Danmark eller tåget vidare ner/upp i landet, verkligen ett drömläge!


Boarea
71.7 kvm
Avgift
4 104 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Nedre Långvinkelsgatan såldes av oss 2019-01-15.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.