Prästgatan 16

Prästgatan 16


Centrum— Helsingborg

Prästgatan 16



Centrum— Helsingborg

Stor central totalrenoverad tvårumslägenhet med högt i tak och stora fönster!

Mitt i stan finner ni denna stora och totalrenoverade tvårumslägenhet med generösa ytor, högt i tak och stora fönster med ett härligt ljusinsläpp.

Det centrala läget, med närhet till såväl centralstationen, universitetet och Helsingborgs hela utbud av restauranger, shopping och strandpromenad bokstavligen runt hörnet, kombineras här med en känsla av lugn och avskildhet. Dessutom erbjuds en härlig utsikt mot en lummig innergård. Lägenheten ligger sist på loftgången med en trevlig uteplats på framsidan med utrymme för bl. a en mindre sittgrupp.

Lägenheten är smakfullt renoverad i slutet av 2017 med genomgående påkostade materialval.

Från den rymliga hallen tas du vidare in i lägenheten. Köket, med modern ljusgrå inredning och vita kakelplattor, är utrustat med integrerad diskmaskin, vinkyl, spishäll, inbyggd varmluftsugn med ånga, fläkt och inbyggd micro samt separat kyl. Den rymliga frysen finns i i direkt anslutning i den intilliggande klädkammaren, vilket ger ett luftigare intryck i köket och möjliggör en rymlig matplats även åt det större sällskapet.

Det öppna och rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer både stor soffgrupp samt extra matbord om så önskas.

Det stora och ljusa sovrummet har gott om plats för en stor sängmöbel, utrymme för arbetsplats och ytterligare förvaring i garderober.

Badrummet är stilrent renoverat med klinkergolv, helkaklade väggar och givetvis golvvärme. Här finns dusch med vikbara glasväggar, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare, toalett, handdukstork samt handfat med kommod och överskåp med spegel.

I den stora klädkammaren finns, förutom frysen, även gott om utrymme och smarta förvaringslösningar bakom stora skjutdörrsgarderober.

Här bor man i en liten men väldigt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har 6 st egna garageplatser med separat kö som kan hyras för 800kr/månad. Det finns även möjlighet att installera laddstation för elbil i garaget.

Missa inte denna otroligt fina lägenhet på ett mycket attraktivt läge!

Välkommen till ditt nya hem!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 537 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2020-11-13. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Prästgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.