Ryttmästaregatan 11B

Ryttmästaregatan 11B

Slutpris

2 225 000 kr


Ringstorp— Helsingborg

Ryttmästaregatan 11B


Slutpris
2 225 000 kr

Ringstorp— Helsingborg

Nyrenoverade tre rum och kök i en av Helsingborgs bästa bostadsrättsföreningar!

Det blir allt viktigare att tänka på ekonomin i den bostadsrättsförening som man funderar på att flytta till. En stigande ränta påverkar inte bara ditt eget bolån utan även föreningens lån. Därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda en lägenhet i en av Helsingborgs absolut bästa bostadsrättsföreningar. I brf-analyser som går att beställa så får föreningen högsta betyg, A+. I en sådan analys granskar man bland annat belåning, avgiftsnivå, kassaflöde, intäkter och kostnader m.m.

Föreningen äger själva marken som byggnaderna står på och de äger även fastigheten där pizzerian, tobaksaffären, frisören, Mäklarhuset, blomsteraffären och ICA ligger. Denna fastighet inbringar stadiga intäkter till föreningen samtidigt som det finns ett stort värde i marken.

Föreningen har inga planer på att höja avgiften för 2019. I den låga månadsavgiften på 3717 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, internet, IP-telefoni och bostadsrättstillägget.

Denna lägenheten har förutom badrummet blivit totalrenoverat i början av 2019. Hela lägenheten har fått nya parkettgolv, spacklade och vitmålade väggar, nya garderober samt ett helt nytt och modernt IKEA-kök och nya rostfria vitvaror.

Genom ytterdörren, som är en säkerhetsdörr, når man hallen där det finns möjlighet att både hänga av sig på hatthyllan och även i en inbyggd garderob. Till höger finner vi de två rymliga sovrummen, varav ett av dessa ursprungligen varit uppdelat i två mindre sovrum. Vid behov går det enkelt att återställa detta så lägenheten blir en 4:a.

Från sovrummen som är fria från insyn har man utsikt norrut och man kan bland annat se Pålsjö krematorium. Badrummet renoverades i samband med att föreningen gjorde stambyte under 2005/2006. Här finns vägghängd wc, handfat med kommod och spegelskåp, dusch samt är det förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och här finns utrymme för både stor soffgrupp och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge med sol nästan hela dagen. Från balkongen har man fin utsikt över den nya lekplatsen och blickar man västerut kan man se en skymt av sundet. I köket finns två stycken kombinerade kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, ugn och micro. Ovanför diskbänken sitter vita kakelplattor. I köket finns utrymme för en matplats vid fönstret.

Lägenheten är genomgående och de ljusa materialvalen gör att lägenheten blir mycket ljus och trivsam. I princip fri från all insyn och med vacker utsikt, på våning 6, ligger denna fint renoverade och inflyttningsklara lägenhet.
Välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 717 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2019-03-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.