Ryttmästaregatan 11a / Ringstorp / Helsingborg

Renoverad fyra i populära BRF Ryttmästaren.

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 735 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 (Hiss finns)
Såld
2019-07-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ryttmästaregatan såldes av oss 2019-07-11. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Ryttmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det blir allt viktigare att tänka på ekonomin i den bostadsrättsförening som man funderar på att flytta till. En stigande ränta påverkar inte bara ditt eget bolån utan även föreningens lån. Därför är vi extra glada att nu kunna erbjuda en lägenhet i en av Helsingborgs absolut bästa bostadsrättsföreningar. I brf-analyser som går att beställa så får föreningen högsta betyg, A+. I en sådan analys granskar man bland annat belåning, avgiftsnivå, kassaflöde, intäkter och kostnader m.m.

Föreningen äger själva marken som byggnaderna står på och de äger även fastigheten där pizzerian, tobaksaffären, frisören, Mäklarhuset, blomsteraffären och ICA ligger. Denna fastighet inbringar stadiga intäkter till föreningen samtidigt som det finns ett stort värde i marken.

Föreningen har inga planer på att höja avgiften för 2019. I den låga månadsavgiften på 3717 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, internet, IP-telefoni och bostadsrättstillägget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration