Silvåkragatan 64

Silvåkragatan 64

Slutpris

3 550 000 kr


Brohult— Helsingborg

Silvåkragatan 64


Slutpris
3 550 000 kr

Brohult— Helsingborg

Renoverad villa med bra läge på hörntomt.

Nu har vi det stora nöjet att kunna erbjuda denna familjevilla om hela 159 kvm på en attraktiv hörntomt på Silvåkragatan. Större delen av tomten är placerad i sydvästläge med sol nästan hela dagen och definitivt kvällssolen. På altanen kan man njuta av många fantastiska kvällar med nära och kära. Huset som byggdes 1972 är ett klassiskt 70-tals hus byggt i 1½ plan utan källare. Husets insida har dock blivit totalrenoverat under 2017 och man har även gjort om en del av planlösningen. Man har även dragit in fiber i huset.

Idag erbjuder husets entréplan på ett härligt kök med öppen planlösning till vardagsrummet och delvis hallen. Detta skapar perfekta umgängesytor. Hallen är öppen och fördelar resterande rum på entréplan. Här finns en stor tvättstuga med tvättmaskin. Tvättstugan har även egen ingång från uppfarten. Ett stort badrum med dusch, ett master bedroom och ett lite mindre sovrum. På ovanvåningen finns ett allrum som är en perfekt yta för barnen, två sovrum, klädkammare samt ett badrum med dusch. Allrummet går enkelt att göra om till ett extra sovrum om man skulle önska och det finns fortfarande utrymme för ett litet allrum på ovanvåningen.

Här bor man på en lugn gata som bara trafikeras av de som har ärende just på denna gata. Man har egen uppfart samt garage för bilen. Man bor nära skola och förskola och affärsområdet med ICA Maxi, City Gross, apotek, systembolaget m.m. ligger inom cykelavstånd.

Kort sammanfattat är detta ett perfekt boende både för en mindre familj men även en större familj med behov av fem sovrum. Här är det bara att flytta in och trivas i många år. Välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea
159 kvm
Driftkostnad
35 100 kr/år
Tomtarea
603 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-05-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Silvåkragatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Silvåkragatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.