Snöfågelgatan 33

Snöfågelgatan 33

Slutpris

3 720 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Snöfågelgatan 33


Slutpris
3 720 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

Välplanerat och ljust bostadsrättsradhus i två plan på barnvänliga Gustavslund!

Äntligen finns chansen att få bo på omtyckta Gustavslund, här erbjuds ett familjevänligt bostadsrättsradhus i två plan som har lättskött fram och baksida med plats till att parkera två bilar på uppfarten!

Radhusen är byggda med tegelstensfasad som inte bara är vackert utan även underhållsfritt. Husen erbjuder 99 välplanerade kvadratmeter i två plan med sällskapsytorna på entréplanet och de tre sovrummen på ovanvåningen. På framsidan parkerar ni era bilar, det finns även ett förråd och sen ett trädäck med plats till möblemang så ni kan följa solens timmar. In välkomnas ni av en ljus hall med klinker som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. I anslutning till hallen finner man det första badrummet, kaklat som är utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt plats att ställa in barnvagnen och bra med förvaring i skjutgarderoben. Vidare in möts man av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd, lättmöblerade ytor och får ett fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man baksidan, trevligt att kunna öppna upp på sommaren och möblera med utemöbler. Köket är från Marbodal som är inrett i vita köksluckor tillsammans med en komplett och rostfri maskinpark, ett trevligt kök att laga mat i där ni kan socialisera er med gästerna/familjen under tiden.

På ovanvåningen finner man ett mindre allrum som kan inredas som kontor, tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring samt bostadens andra badrum som är kaklat och utrustat med badkar samt duschvägg så vill ni ha dusch istället är det enkelt ordnat.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på gångavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!


Boarea
99 kvm
Avgift
3 712 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Snöfågelgatan såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Snöfågelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.