Sockengatan 2 A

Sockengatan 2 A

Slutpris

1 125 000 kr


Rosengården— Helsingborg

Sockengatan 2 A


Slutpris
1 125 000 kr

Rosengården— Helsingborg

3:a högst upp med en fantastisk utsikt!

Vill ni bo på ett högt och fritt läge där ni kan blicka ut över Rosengården och en glimt av sundet från en inglasade balkong har ni hittat rätt lägenhet!

Lägenheten erbjuder en genomgående planlösning, kvadratmeterna är smart fördelade på varje rum.

Hissen tar er från markplan upp till sjunde våningen, In i hallen möts man av det genomgående ljusa laminatgolvet som finns i samtliga rum förutom i badrummet och de ny spacklade/vitmålade väggarna (golv och väggar gjorda 2018). En ljus hall med spotlights och plats till goda förvaringsutrymmen och möjlighet att kunna hänga av sig ytterplaggen. Sovrummet som finns i anslutning till hallen som är ett perfekt barnrum/gästrum, plats till exempelvis en säng och ett skrivbord. Det finns även en klädkammare så förvaringsytorna är bra.

Köket är ett modernt fint kök med plats till en matplats. IKEA kök från 2018 med vita luckor, kakel tillsammans med en mörkare bänkskiva och spotlights i taket. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Badrummet är helkaklat med svart klinkergolv tillsammans med vitt kakel på väggarna. Utrustat med wc, tvättho och dusch.

Stort, rymligt vardagsrum med plats till soffgrupp och matbord med utgång till balkongen. Ett härligt ljusinsläpp sveper in genom fönsterpartierna och det bjuds på en fantastiskt utsikt. Att kunna bjuda hem vänner på middag och sitta i vardagsrummet med denna utsikt är ytterst trevligt! Det stora sovrummet får ett trevligt ljusinsläpp från den inglasade balkongen som även detta rum har utgång till. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar samt god plats till förvaring.

Balkongen är väldigt trevlig, inglasad med en fantastiskt utsikt över Rosengården och sundet! Finns goda ytor till att inreda balkongen med möbler, det som väntar är inbjudan till vännerna och sen är kvällen svårslagen.

På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan inom 700m från bostaden. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet även det ca 450m från bostaden. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård.

Snart kommer denna fina lägenhet ut till försäljning, anmäl ert intresse redan idag så håller jag er uppdaterade med kommande visningar och annan nyttig information.
Ni når mig på 073-516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se

Välkommen till Sockengatan 2A!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 073-516 39 91 eller pontus.aronsson@maklarhuset.se


Boarea
72 kvm
Avgift
4 552 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-09-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sockengatan såldes av oss 2018-09-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sockengatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.