Styrbjörn Starkes Gata 82

Styrbjörn Starkes Gata 82

Slutpris

2 545 000 kr


Raus Vång— Helsingborg

Styrbjörn Starkes Gata 82


Slutpris
2 545 000 kr

Raus Vång— Helsingborg

FIN 2 ROK I MARKPLAN MED GAVELLÄGE OCH LÄTTSKÖTT TRÄDGÅRD I POPULÄRA RAUS VÅNG!

Äntligen finns bostaden för er som vill bo i ett bekvämligt boende i ett plan om 68 välplanerade kvadratmeter med stenlagd uteplats och lättskött trädgård i omåttligt populära Raus Vång, närmare bestämt Styrbjörn Starkes Gata 82!

Från att ni parkerat bilen i garaget som ingår i avgiften så möts ni av en ljus hall med ett fint grått golv med vitmålade väggar som är genomgående i resterande rum förutom i tvättstugan. Välplanerad planlösning där båda sovrummen är på samma sida och de sociala umgängesytorna inte blandas med de privata. Här har man valt att göra om tidigare klädkammaren till att inredda rummet som ett sovrum med en heltäckningsmatta och ett industrifönster som en trevlig detalj och optimera ljusinsläppet. Det andra sovrummet är stort med plats till förvaring och dubbelsäng. Köket går i vita luckor och mörkare bänkskiva med goda ytor till förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. I anslutning till köket finner man grovköket som är inrett med plastmatta, bänk med vask och tvättmaskin. Badrummet renoverades ca 2020 som är helkaklat i väldigt snygg kulör på kaklet som skapar en modern känsla och är utrustat med dusch.

Trevligt vardagsrum som erbjuder härliga umgängesytor med utgång till uteplatsen och trädgården. Lättskött trädgård med en stenlagd uteplats som kan möbleras och ett förråd som kan fyllas med trädgårdsredskap men bäst av allt att det är ett gavelläge. Möblera, bjud hem vännerna och njut!

Här bor man i ett lugnt område som blir som ett eget samhälle samtidigt som pulsen, förbindelserna och de goda kommunikationerna finns på enbart ett promenadavstånd. Ni har pizzeria, stort Ica Maxi, systembolaget, sushirestaurang, florist, apotek, bensinstation och trevliga restauranger inne i Råå där ni även har två fina badstränder och två småbåtshamnar.


Boarea
68 kvm
Avgift
3 566 kr/mån
Rum
2,5 rum (2 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2022-03-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Styrbjörn Starkes Gata såldes av oss 2022-03-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Styrbjörn Starkes Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.