Torekovsgatan 3a

Torekovsgatan 3a

Slutpris

1 250 000 kr


Wilson Park— Helsingborg

Torekovsgatan 3a


Slutpris
1 250 000 kr

Wilson Park— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ POPULÄRA WILSON PARK!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna fina tvåa om 53 kvm som är belägen på andra våningen med en balkong i helt rätt läge!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett genomgående fint ljust golv som sträcker sig in i samtliga rum. Lägenheten har genomgått en större renovering under 2017. Alla rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp vilket man känner direkt när man kliver in i hallen. En rymlig hall med spotlights, plats till att hänga av sig ytterplaggen och det finns garderober. Till vänster om hallen finner man det helkaklade och moderna badrummet som är utrustat med dusch och det är förberett för en tvättmaskin då avloppsrör är draget. Vardagsrummet erbjuder goda umgängesytor som plats till både en soffgrupp och matbord samt att man har utgång till balkongen. Modernt och väldigt smakfullt kök som är inrett med vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva som snyggt bryter av det vita och spotlights. Köket har bra med förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Stort sovrum med det fina genomgående golvet tillsammans med ljusa kulörer på väggarna samt bra med garderober.

En lägenhet för er/dig som inte vill renovera det första ni gör utan kan enbart flytta in era möbler, en väldigt ljus och fin bostad med diverse bekvämligheter som att två förråd tillhör.
Wilson Park är ett lugnt och omtyckt område i Helsingborg som ligger i ett villakvarter med god service och kommunikation inom räckhåll. Man är inte i stan men inte långt ifrån heller, verkligen ett toppenläge för antingen paret eller första gångs köparen. Allt från livsmedelsbutiker, restauranger, busshållsplatser, skolor till grönområden och nöjen.

Välkomna att boka in er till visning vilket ni gör genom hemsidan.


Boarea
53 kvm
Avgift
4 103 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Torekovsgatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Torekovsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.